Στο πιο fashion event του καλοκαιριού είδαμε όλες τις λαμπερές τάσεις της σεζόν παρέα με την Answear

Ναταλία Κατσακιώρη
Στο πιο fashion event του καλοκαιριού είδαμε όλες τις λαμπερές τάσεις της σεζόν παρέα με την Answear
Dimitris Skordas Photography

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε την πόλη και φύγουμε για διακοπές, κάναμε το δικό μας summer party μαζί με το Queen.gr και τους fashion experts της Answear. 

Το ραντεβού δόθηκε στο πιο summery spot των νοτίων προαστίων και το Ploes ντύθηκε με την πιο fashion διάθεση, για να υποδεχθεί μια βραδιά γεμάτη μόδα, ομορφιά και καλοκαιρινή αύρα, «A Night To Remember». Το Queen.gr διοργάνωσε για όλους τους αγαπημένους φίλους και υποστηρικτές του ένα λαμπερό party, με μουσική, χορό και δροσερά cocktails, δίνοντάς μας εξαρχής το clue της βραδιάς μέσα από το dress code της πρόσκλησης που έφθασε στα χέρια μας. Το θέμα της βραδιάς ήταν το Glossy Glam και προσκάλεσε κάθε γυναίκα να ανακαλύψει την inner goddess που κρύβει μέσα της, να ντυθεί με τα πιο λαμπερά ρούχα της ντουλάπας της και να απολαύσει ένα night out, που θα θυμόμαστε για καιρό.

Queen_Ploes_173.jpg
Queen_Ploes_002.jpg

Από το event δεν θα μπορούσε να λείπει η Answear, ο κορυφαίος προορισμός online αγορών με πάνω από 500 επώνυμα fashion brands, που ήταν και πάλι μαζί μας για να μιλήσουμε για μόδα, να φωτογραφηθούμε παρέα στο πιο fashionable corner και να μάθουμε για όλες τις κορυφαίες τάσεις της καλοκαιρινής σεζόν του 2023. Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος περίμενε τους καλεσμένους μας για να ποζάρουν με φόντο το exotic backdrop της Answear, που είχε φροντίσει να έχουμε μαζί μας τις fashion experts της εταιρίας, οι οποίες έλυσαν όλες μας τις απορίες. Ποια είναι, λοιπόν, τα trends που θα φορεθούν αυτό το καλοκαίρι και πώς μπορούμε να τα φέρουμε πιο κοντά στην προσωπικότητά μας; Γιατί το στυλ μας είναι μια ξεκάθαρα προσωπική υπόθεση.

Queen_Ploes_016.jpg
Queen_Ploes_011.jpg

Η editor in chief του Queen.gr Διονυσία Καλαποθαράκου, η fashion editor Ναταλία Κατσακιώρη και η beauty editor Ευαγγελία Αλπίδου είχαν τη χαρά να περάσουν αυτή τη βραδιά μέσα σε ένα σύνολο by Answear και μαζί της να έρθουν λίγο πιο κοντά στις απόλυτες τάσεις του καλοκαιριού. Όπως μας εξήγησαν οι experts της εταιρίας τα neon χρώματα θα παίξουν δυνατά αυτό το καλοκαίρι σε sophisticated σύνολα όπως το pyjama suit της Διονυσίας, αλλά και το girly, 20s φόρεμα της Ευαγγελίας με το sexy halter neck δέσιμο στο λαιμό. Η luxurious, sparkly αισθητική αποτυπώθηκε στο look της Ναταλίας με τη maxi, total sequined φούστα της να κλέβει τις εντυπώσεις. Αν πάλι ψάχνεις για το απόλυτο glossy outfit, τότε ένα εντυπωσιακό satin slip dress από το answear.gr μπορεί να κάνει τη διαφορά.

H Answear πρόσφερε στις αναγνώστριες του Queen.gr την ευκαιρία να μπουν στο μαγικό κόσμο του πιο ενημερωμένου site, κληρώνοντας μια δωροεπιταγή των 300€, για να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία shopping και να βάλουν και στη δική τους ντουλάπα τις αγαπημένες τάσεις της σεζόν. Εκτός, όμως, από όλα τα παραπάνω φρόντισε να μας χαρίσει και το πιο χρήσιμο -yet ultra stylish- αξεσουάρ του καλοκαιριού, σανίδα σωτηρίας για κάθε κομψή γυναίκα μια ζεστή βραδιά του καλοκαιριού: μία branded βεντάλια με το logo της Answear που έγινε το απαραίτητο prop για τις φωτογραφίες της βραδιάς αλλά και τα παιχνίδια μας στο dance floor.

https://www.instagram.com/p/CuoX7OEIU2I/
Queen_Ploes_013.jpg
1689600414128-555058442-Queen_Ploes_018.jpg

Φώτα, glam, μουσική, χορός, ηλιοβασίλεμα και το πιο ενημερωμένο fashion experience παρέα με την Answear ήταν τα κύρια συστατικά μιας αξέχαστης βραδιάς, #ANightToRemember, μαζί με την ομάδα του Queen.gr. Μαζί, γίναμε όλες Queens και αγκαλιάσαμε το καλοκαίρι γεμάτες αυτοπεποίθηση, δύναμη και μπόλικο Glossy Glam, ανάλογο με αυτό που αξίζει στις πραγματικές royals του σήμερα, όλες εμάς.

untitled-54.jpg

Η Answear αποτελεί κορυφαίο προορισμό online αγορών με επιλεγμένα προϊόντα σε περισσότερες από 500 επώνυμες μάρκες. Ανάμεσα σε πάνω από 200.000 προϊόντα μπορείτε να βρείτε τα πιο γνωστά premium brands (Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Hugo Boss, Michael Kors, Valentino, Lacoste, Polo Ralph Lauren, Max Mara, DKNY, Karl Lagerfeld, Versace, Patrizia Pepe, Liu Jo, Pinko), γνωστές μάρκες αθλητικών (adidas, Nike, New Balance, Hoka One One, The North Face, Columbia, Salewa) και εμβληματικές μάρκες denim (G-star, Diesel, Guess Jeans, Pepe Jeans, Levi's, Lee, Wrangler). Θα ανακαλύψετε επίσης νέα designer brands που τελευταία είναι όλο και πιο δημοφιλή, όπως οι Samsoe-Samsoe, Colourwear, The Kooples, Filling Pieces, Tiger of Sweden, Custommade, Muuv και Hoff. H Αnswear διαθέτει επίσης το δικό της brand γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ, Answear.LAB, που διατίθεται αποκλειστικά μέσω του δικτύου της. Η εταιρία ιδρύθηκε το 2011 και, χάρη στη δυναμική επέκτασή της, δραστηριοποιείται σήμερα σε 11 ευρωπαϊκές αγορές μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Κύπρος ενώ εξυπηρετεί περισσότερους από 1,6 εκατομμύρια πελάτες, κερδίζοντας διαρκώς δημοφιλία, χάρη στη γρήγορη παράδοση και την άνεση που προσφέρουν οι αγορές της. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Βαρσοβίας από το 2021 ενώ την ίδια χρονιά ξεκίνησε τη λειτουργία της και στην Ελλάδα μέσω του answear.gr