Raffia bag: Η πιο επίκαιρη τσάντα και όλοι οι τρόποι να τη φορέσεις τώρα στην πόλη

Ναταλία Κατσακιώρη
Raffia bag: Η πιο επίκαιρη τσάντα και όλοι οι τρόποι να τη φορέσεις τώρα στην πόλη

Γιατί η ψάθινη τσάντα δεν φοριέται μόνο στην παραλία αλλά είναι το πιο chic αξεσουάρ που είχες ποτέ.

Η ψάθινη τσάντα είναι για την παραλία. Ένα από τα μεγαλύτερα κλισέ της μόδας, που έχει καταρριφθεί τα τελευταία χρόνια με την raffia bag να γίνεται ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ των γυναικών. Η ψάθινη τσάντα ήταν και συνεχίζει φυσικά να είναι το απόλυτο φετίχ των Γαλλίδων, που φοράνε την ψάθα ως υλικό όλο το χρόνο και της έχουν δώσει αυτό το διαχρονικό χαρακτήρα, κάνοντας εφευρετικό mix and match ακόμη και μέσα στο χειμώνα.

Copenhagen-str-S23-0108.jpg

Μια ματιά στο παριζιάνικο street style θα σε πείσει να βάλεις και εσύ μια ψάθινη τσάντα στη συλλογή σου, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Οι raffia bags κυκλοφορούν πλέον σε πολλές διαφορετικές εκδοχές και μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα. Από τα μεγάλα καλάθια των Loewe και Jacquemus, μέχρι την raffia bag της Prada που κυκλοφορεί πλέον σε πολλά διαφορετικά χρώματα, η ψάθα είναι σίγουρα ένα υλικό που ταιριάζει στο καλοκαίρι σου.

Ναι! Τα capri παντελόνια επιστρέφουν -Ήρθε η στιγμή να τα φορέσεις όπως η Carrie Bradshaw

https://www.instagram.com/p/CdlJoeEDOXa/
Loewe-bag-S19-001.jpg

Αν παρόλα αυτά συνεχίζεις να έχεις αμφιβολίες και ενστάσεις για το πώς μπορείς να την αναδείξεις και να τη συνδυάσεις, παρακάτω έχουμε βρει τα καλύτερα street style looks από τους δρόμους της πόλης για να πάρεις έμπνευση και να φέρεις τη raffia bag από την παραλία, στην καθημερινότητά σου.

5 ultra stylish τρόποι να φορέσεις την ψάθινη τσάντα σου στην πόλη: