Styling «errors»: Τα τρία λάθη που πρέπει να σταματήσεις επιτέλους να κάνεις όταν ντύνεσαι

Ναταλία Κατσακιώρη
Styling «errors»: Τα τρία λάθη που πρέπει να σταματήσεις επιτέλους να κάνεις όταν ντύνεσαι
Photo Credit: Valentina Valdinoci / launchmetrics.com/spotlight

Τρία απλά βήματα, που συνήθως προσπερνάμε. Ήρθε η στιγμή να τα ακολουθήσουμε και να απογειώσουμε τα σύνολά μας.

Τι είναι αυτό που κάνει ένα look από απλώς καλό, τέλειο; Είναι αυτές οι μικρές διαφορές που ξεχωρίζουν στο τέλος το στυλ της κάθε γυναίκας. Και μιας και τα προηγούμενα χρόνια ο κόσμος της μόδας ήταν πολύ καταπιεστικός και εμείς δεν θέλουμε πια να υπακούμε σε ανούσιους κανόνες, παρακάτω θα καταρρίψουμε τρεις μύθους και θα σου δώσουμε τρία πολύ χρήσιμα styling tips για να μπορέσεις να κάνεις το στυλ σου μοναδικό.

styling_errors-(1).jpg

Βρήκαμε το φόρεμα μαρινιέρα της Meghan Markle και είναι από το πιο cool brand που θέλεις να μάθεις

Τα 3 λάθη που κάνεις όταν ντύνεσαι.

Μένεις κολλημένη σε χρωματικούς συνδυασμούς: Πιο παλιά είχαμε την έννοια του ασορτί. Ότι όλα δηλαδή πρέπει να ταιριάζουν μεταξύ τους. Φυσικά, αυτό το τόσο αυστηρό στάδιο το προσπεράσαμε, αλλά ακόμη αυτοπαγιδευόμαστε σε κάποια στερεότυπα. Ότι για παράδειγμα το μπλε δεν ταιριάζει με το καφέ ή ότι δεν μπορούμε να φορέσουμε πάνω από τρία χρώματα μαζί σε ένα color blocked σύνολο. Απελευθερώσου λίγο και δες τις αποχρώσεις που έχεις στη ντουλάπα σου, αλλά και ποια είναι τα χρώματα που ταιριάζουν καλύτερα σε σένα, γιατί κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός.

styling_errors-(3).jpg

Δεν δίνεις τη σημασία που πρέπει στα παπούτσια σου: Και τι εννοώ με αυτό; Ότι προφανώς και μας είναι πάρα πολύ βολικό να φοράμε τα ίδια sneakers κάθε μέρα ή τις αγαπημένες μας Birkenstocks, αλλά ένα χιλιοφορεμένο ζευγάρι, ταλαιπωρημένο και ξεθωριασμένο μπορεί να χαλάσει ένα ολόκληρο outfit. Δεν χρειάζεται να σπαταλήσεις μια μικρή περιουσία για να δημιουργήσεις μια capsule με τα πιο ακριβά, designer ζευγάρια, αρκεί να φροντίζεις λίγο τα παπούτσια σου και να κάνεις ποιοτικές επιλογές. Μην ξεχνάς ότι ένα ζευγάρι παπούτσια δεν συμπληρώνει ένα outfit, αλλά το δημιουργεί σύμφωνα με τον Jimmy Choo.

styling_errors-(2).jpg

Σταμάτα να κρατάς τα ρούχα σου για μια ιδιαίτερη περίσταση: Αυτή για μένα είναι μια μαγική συμβουλή, που θα ήθελα να μας έχουν πει κάπως νωρίτερα. Αγοράζουμε κάτι όμορφο, κάτι που ταιριάζει στο στυλ μας, κάτι που είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η γκαρνταρόμπα μας εκείνη την περίοδο. Αλλά δεν το φοράμε απευθείας και το κρατάμε για μια ιδιαίτερη περίσταση. Όχι πια! Μην περιμένεις εκείνη τη μία μέρα για να αξιοποιήσεις την αγαπημένη σου δερμάτινη, designer τσάντα αλλά φόρεσέ τη καθημερινά. Έτσι όλα τα iconic items της ντουλάπας σου θα ταυτιστούν με τα everyday looks σου, όπως και πρέπει να γίνει .

styling_errors-(4).jpg