Δεκαπενταύγουστος στο χωριό: Ξέρουμε τι πρέπει -και τι θέλεις- να βάλεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Δεκαπενταύγουστος στο χωριό: Ξέρουμε τι πρέπει -και τι θέλεις- να βάλεις

Τα καλύτερα σύνολα για να γιορτάσεις τη μέρα με άνεση και στυλ.

Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για όλους μας, αφού ο Δεκαπενταύγουστος είναι η αποκορύφωση του καλοκαιριού για τη χώρα μας. Και για τους περισσότερους έχει ταυτιστεί στη συνείδησή μας με το χωριό μας. Είτε έχεις χωριό στο βουνό, είτε στη θάλασσα, είτε σε κάποιο άλλο μέρος της ελληνικής επαρχίας, αυτή η μέρα σημαίνει συνήθως και επιστροφή στο χωριό, όπου θα δούμε οικογένεια και φίλους. Μεγάλα τραπέζια, γιορτές και σε πολλές περιπτώσεις πανηγύρια είναι τα βασικά συστατικά της μέρας. Οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες και με ένα αντίστοιχο outfit. Cool και χαλαρό, δροσερό και κομψό, χωρίς να φαίνεται ότι προσπαθούμε πολύ, αλλά και με ένα ιδιαίτερο touch που θα το κάνει λίγο πιο ξεχωριστό.

https://www.instagram.com/p/CvCt_xkNHq2/

Αν βρίσκεσαι στο χωριό, ήδη, σίγουρα θα έχεις κάνει βαλίτσα, οπότε σου έχω βρει πέντε πολύ απλά outfits με basic items που σίγουρα έχεις στη συλλογή σου, για να κάνεις πρωτότυπους συνδυασμούς. Το λινό θα είναι το ύφασμα που θα πρωταγωνιστήσει, αν το χωριό σου είναι παραθαλάσσιο, σε λινά, λευκά φορέματα, oversized πουκάμισα και wide leg παντελόνες. Τα printed φορέματα είναι ιδανικά για κάθε τοποθεσία, ενώ ένα ιδιαίτερο shape με πλισέ φούστα ή μεγάλα μανίκια με όγκο θα ξεχωρίσει λίγο παραπάνω.

Άσπρο παντελόνι: Μην βιαστείς να το αφήσεις στην άκρη -Θα είναι must και το φθινόπωρο

https://www.instagram.com/p/CvsFIpZobQG/

Γενικά, το φόρεμα είναι σίγουρα η εύκολη λύση που θα πρωταγωνιστήσει και σε μια τέτοια μέρα, που μπορεί να είσαι από σπίτι σε σπίτι και από τραπέζι σε τραπέζι. Ωστόσο, υπάρχουν εναλλακτικές που μπορείς να αξιοποιήσεις, όπως οι φαρδιές βερμούδες, οι midi και maxi φούστες και τα καλοκαιρινά παντελόνια. Στο κομμάτι παπούτσια θα είμαι σχεδόν κάθετη ότι χρειάζεσαι ένα ζευγάρι flats. Είτε μιλάμε για thong sandals με πάτο πλατφόρμα, είτε για τα κλασικά αρχαιοελληνικά σανδάλια, είτε για μπαλαρίνες, είτε ακόμη και για sneakers.

To κλειδί εδώ είναι το effortless coolness, το να φορέσεις δηλαδή κάτι που να είναι πάνω στο στυλ της εξοχής χωρίς να είναι υπερβολικό, αλλά με τις σωστές εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

Τα 5 καλύτερα outfits για την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου: