Αυτή είναι η εβδομάδα των διακοπών μας -Tα 7 σύνολα που θα φορέσουμε στη θάλασσα

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτή είναι η εβδομάδα των διακοπών μας -Tα 7 σύνολα που θα φορέσουμε στη θάλασσα

Έχουμε βρει τα καλύτερα σύνολα για να μην χρειαστεί να κάνεις απολύτως τίποτα στις διακοπές σου.

Πρέπει να σου πω ότι η παρακάτω μέθοδος που θα σου δείξω, είναι και η δική μου αγαπημένη μέθοδος για να κάνω τη βαλίτσα μου για διακοπές. Και όχι μόνο για διακοπές, αλλά και για εκδρομές και για ταξίδια. Παλιότερα συνήθιζα να βλέπω τον καιρό και απλώς να βάζω ένα συγκεκριμένο αριθμό από casual και λίγο πιο βραδινά items στη βαλίτσα μου, με αποτέλεσμα είτε να μην έχω πάρει μαζί μου όλα τα απαραίτητα, είτε να κουβαλάω μια ολόκληρη ντουλάπα (κυριολεκτικά).

Τώρα πια μετράω τις μέρες που θα λείψω και υπολογίζω ένα look για κάθε μία μέρα των διακοπών μου, παίρνοντας και ένα με δύο extra items σε περίπτωση που κάτι πάει τόσο στραβά. Και θέλω να με πιστέψεις, ότι αυτό το μικρό planning είναι στην πραγματικότητα πάρα πολύ αποτελεσματικό, γιατί δεν έχεις κανένα άγχος και είσαι πάντα stylish και κατάλληλα προετοιμασμένη. Οπότε κάπως έτσι έρχεται και το απαραίτητο coolness που αναζητάς στις διακοπές σου.

Άσπρο παντελόνι: Μην βιαστείς να το αφήσεις στην άκρη -Θα είναι must και το φθινόπωρο

https://www.instagram.com/p/CuhhVOIoAE6/

Αυτή είναι η εβδομάδα των «εθνικών διακοπών», με τις μέρες αυτές τα πράγματα να κινούνται πιο αργά από ποτέ και εμείς να απολαμβάνουμε τον ήλιο, τη θάλασσα, την πανέμορφη φύση της χώρας μας, αλλά και την απόλυτη ηρεμία. Γιατί στην πραγματικότητα είναι αυτή η ηρεμία που αναζητούμε όλο το χρόνο, περιμένοντας αυτή τη στιγμή που θα φθάσουμε στην εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου. Το feed μας στο Instagram είναι γεμάτο από ακτές και fashion influencers, που απολαμβάνουν επίσης τις διακοπές τους, οπότε γιατί να μην εκμεταλλευτούμε το inspo, που μας προσφέρουν για να χτίσουμε και τη δική μας γκαρνταρόμπα για αυτή την εβδομάδα.

Σε ένα σύντομο βιντεάκι, λοιπόν, χωράνε εφτά ultra fashionable σύνολα για τις διακοπές μας στη θάλασσα, ένα για κάθε μέρα, χωρισμένα σε μικρά snaps, για να τα μελετήσουμε και να χτίσουμε και τα εφτά δικά μας looks of the day. Μαγιό και λινά παντελόνια, basket bags και σανδάλια, χρώματα και αξεσουάρ με κοχύλια, oversized γραμμές και mini φορέματα και φούστες, όλα μαζί μπλέκονται σε ένα mix and match καλοκαιρινό guide για την απόλυτη εβδομάδα των διακοπών μας.

7 looks για μία summer εβδομάδα διακοπών με στυλ:

https://www.instagram.com/reel/Cv4qi0auY1G/