Sea goddess: Η Zendaya φόρεσε το iconic wet dress της Δήμητρας Πέτσα στο νέο της διαφημιστικό

Ναταλία Κατσακιώρη
Sea goddess: Η Zendaya φόρεσε το iconic wet dress της Δήμητρας Πέτσα στο νέο της διαφημιστικό

Πέντε σχεδιαστές με έδρα το Λονδίνο, ένα διαφημιστικό, ο Law Roach και η Zendaya. Το έξυπνο celebrity styling στα καλύτερα του.

Το πώς θα ντυθεί ένας star του Hollywood σε ένα διαφημιστικό, φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Αλλά αν είσαι η Zendaya, τότε σίγουρα ο κοινός παρονομαστής είναι το iconic style και τα custom outfits από κορυφαίους σχεδιαστές. Η Zendaya πρωταγωνίστησε πρόσφατα σε ένα διαφημιστικό για το εμφιαλωμένο νερό Smart Water και μεταμορφώθηκε στην απόλυτη θεά της θάλασσας, επιλέγοντας ένα από τα signature wet dresses της Ελληνίδας σχεδιάστριας Δήμητρας Πέτσα, και του brand της Dipetsa, που έχει γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο για τη μοναδική της τεχνική να δημιουργεί ρούχα, που μοιάζουν σαν να είναι πραγματικά βρεγμένα. Δεν υπάρχει, λοιπόν, πιο έξυπνη επιλογή από το συγκεκριμένο maxi gown σε pure white, που κάνει τη Zendaya να μοιάζει σαν να αναδύθηκε μόλις από τη θάλασσα.

DI PETSA: Η Δήμητρα Πέτσα μιλά για την οικειότητα του υγρού στοιχείου μέσα από το «Wet Look» της

https://www.instagram.com/reel/CvxMB-igLiF/
zendaya-(3).jpg

Τα 5 custom made σύνολα της Zendaya που έγιναν viral.

Η Zendaya έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τη συγκεκριμένη εταιρία νερού, αλλά αυτό το διαφημιστικό απέδειξε την πραγματική μεταμόρφωση της ηθοποιού σε fashion icon. Δίπλα της πάντα ο Law Roach, ένας από τους πιο διάσημους στυλίστες αυτή τη στιγμή στον κόσμο, που έκανε θέμα και το ζήτημα των celebrity stylists, με μία ανακοίνωσή του ότι δεν θέλει να συνεχίσει να εργάζεται πια στο χώρο υπό τις ίδιες συνθήκες. Ο ίδιος, φυσικά, παραμένει στενός φίλος και συνεργάτης της Zendaya, αφού είναι αυτή η δεδομένη συνεργασία που μεταμόρφωσε τη Zendaya σε style icon, την έκανε το πιο hot πρόσωπο σε κάθε κόκκινο χαλί και άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει τώρα πια με νέους, πρωτοποριακούς designers.

https://www.instagram.com/reel/CvzmwMhIcTJ/

Για το συγκεκριμένο διαφημιστικό επιστρατεύτηκαν πέντε designers με έδρα τη Βρετανία για να δημιουργήσουν πέντε διαφορετικά custom made looks για τη Zendaya. Αυτοί ήταν η Dipetsa, η Nensi Dojaka, ο Aaron Esh, ο Conner Ives και ο Chet Lo.

zendaya-(2).jpg

Και τα πέντε looks της ήταν πραγματικά υπέροχα και μεταμόρφωσαν ένα απλό διαφημιστικό για ένα μπουκάλι νερό, σε πραγματικό fashion project. Η Zendaya ήταν για άλλη μια φορά μοναδική, ενσαρκώνοντας τέλεια τη μούσα και των πέντε designers που δημιούργησαν για εκείνη ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.