Οδηγός αγοράς: Τα πολύχρωμα νεσεσέρ που θα πάρεις μαζί σου στην παραλία -Και όχι μόνο!

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα πολύχρωμα νεσεσέρ που θα πάρεις μαζί σου στην παραλία -Και όχι μόνο!

Τα πιο stylish νεσεσέρ που θα χωρέσουν όλα τα απαραίτητα. 

Το να πάμε για ένα μπάνιο στην παραλία, δεν είναι μια απλή υπόθεση. Και αυτό γιατί χρειάζεται πάντα την απαραίτητη οργάνωση, όσο και αν είσαι υπέρμαχος της λιτότητας και του travel light. Γιατί μία ημέρα στη θάλασσα σημαίνει ότι θα μείνεις πολλές ώρες στον ήλιο, θα μπεις και θα ξαναμπείς στο νερό, θα στεγνώσεις τα μαλλιά σου και θα κάνεις ηλιοθεραπεία, όταν αποφασίσεις να πάρεις το απαραίτητο tanning. Και η σωστή οργάνωση ξεκινάει από το σπίτι, πριν φύγουμε για το μπάνιο μας, όταν θα αρχίσουμε να κάνουμε το απαραίτητο brain storming με τα must have items της παραλίας.

bleeckerandlove_352206360_761392909061701_4733480198839126122_n.jpg

Ποια είναι αυτά; Μία μεγάλη, απορροφητική πετσέτα, μία πετσέτα τύπου χαμάμ για να καθίσουμε στην άμμο, μια ψάθα, μια μεγάλη τσάντα παραλίας για να βάλεις το βιβλίο σου, τα ακουστικά σου και τα γυαλιά ηλίου και ένα επίσης μεγάλο, πρακτικό νεσεσέρ, που θα έχει μέσα όλα τα απαραίτητα της beauty ρουτίνας σου. Από αντιηλιακά, και ενυδατική κρέμα, μέχρι προιόντα για τα μαλλιά, scrunchies, κλάμερ και κάποια κοσμήματα για τη θάλασσα, που μας αρέσει να φοράμε στην παραλία.

To ελληνικό brand Sun Of A Beach έχει κάνει τις πετσέτες θαλάσσης το statement στοιχείο της παραλίας

https://www.instagram.com/p/CtcE6T-oRG1/

Τα νεσεσέρ είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας και τα περισσότερα αγαπημένα brands με πετσέτες και τσάντες παραλίας έχουν δημιουργήσει για εμάς και ασορτί νεσεσέρ, που μπορείς να βάλεις στη συλλογή σου. Το να έχεις matching τσάντα και νεσεσέρ είναι σίγουρα cute, αλλά και τα περίεργα χρώματα και μοτίβα με αντιθέσεις είναι επίσης ultra fashionable.

Οδηγός αγοράς: 10 εντυπωσιακές πετσέτες θαλάσσης που θα κάνουν matching με τα μαγιό σου

Υλικά όπως η ψάθα, τα χοντρά, βαμβακερά υφάσματα και οι πετσετέ υφές είναι ότι καλύτερο για την παραλία, γιατί είναι απορροφητικά και δεν λερώνουν εύκολα από την άμμο και το θαλασσινό νερό. Φυσικά και μπορείς επίσης να δεις και κάποιες ποιότητες σε nylon ή και διάφανο πλαστικό, μιας και τα transparent τσαντάκια είναι μεγάλη τάση, ειδικά αν θέλεις να έχεις μέσα στο νεσεσέρ σου το κινητό και το πορτοφόλι σου.

https://www.instagram.com/p/CrOCcb0o0--/

Editor's choices: