5 τρόποι να φορέσεις το mini φόρεμα με τα sneakers σου

Ναταλία Κατσακιώρη
5 τρόποι να φορέσεις το mini φόρεμα με τα sneakers σου
Photo Credit: Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

To πιο εύκολο combo των ημερών, που φοριέται κυριολεκτικά παντού.

Πάντα έχουμε στο μυαλό μας κάποια outfits που μοιάζουν με έναν τρόπο με στολή. Τα λεγόμενα uniform outfits σύμφωνα με τη fashion «ορολογία». Είναι αυτά τα σύνολα, με κλασικούς συνδυασμούς, που ξέρεις ότι λειτουργούν πάντα και είναι παράλληλα πρακιτκά και άνετα. Ένα wide leg τζιν παντελόνι με ένα πουκάμισο, μία midi φούστα και ένα σακάκι, ένα maxi φόρεμα και τα αγαπημένα flats ή σανδάλια αν είναι καλοκαίρι. Στην παραπάνω λίστα έρχεται να προστεθεί και το combo mini φόρεμα και sneakers.

miniforema_sneakers-(2).jpg

Είναι σίγουρα ένας συνδυασμός που δεν ακούς πρώτη φορά, αλλά ίσως δεν είχες στα υπόψιν σου ως τόσο αποτελεσματικό και βολικό. Και όμως είναι. Ειδικά για την περίοδο που διανύουμε, κατά την οποία επιστρέφουμε σιγά-σιγά από τις διακοπές μας στην πόλη και θέλουμε από τη μία να εκμεταλλευτούμε το μαύρισμα μας και τον καλό καιρό, και από την άλλη να βάλουμε και κάποιο φθινοπωρινό στοιχείο στα looks μας, το οποίο θα μας δείχνει το πέρασμα στη μεταβατική φάση της εποχής. Οπότε κάπου εδώ με αυτό το combo βρίσκουμε την απαραίτητη ισορροπία.

miniforema_sneakers-(8).jpg

Πώς να καθαρίσεις φυσικά τα κοσμήματά σου μετά τη θάλασσα

Mini φόρεμα + sneakers: Θα γίνει το αγαπημένο outfit του φθινοπώρου.

Τώρα που μπαίνουμε, λοιπόν, σιγά-σιγά σε urban mood, το πρώτο πράγμα που θα θελήσουμε να αλλάξουμε είναι τα παπούτσια μας. Αντίο σανδάλια και σαγιονάρες, καλωσήρθατε sneakers! Τη γνώμη μου για τα ανοιχτά παπούτσια την ξέρεις (όχι, δεν τα θεωρώ άνετα), οπότε μπορείς να καταλάβεις ότι τα slim sneakers που είναι και η απόλυτη τάση του 2023 έχουν πάρει ήδη τη θέση τους στην καθημερινότητά μου. Με τι μπορούμε, λοιπόν, να τα συνδυάσουμε. Μα με ένα mini φόρεμα φυσικά!

miniforema_sneakers-(7).jpg

Το καλοκαίρι φόρεσες σίγουρα κοντά φορεματάκια, ενώ όλο και κάποιο νέο σχεδιάκι θα μπήκε η συλλογή σου. Φυσικά, εδώ δεν υπάρχει κάποιος αυστηρός κανόνας, για το ποια φορέματα μπορείς να συνδυάσεις με τα sneakers σου, αλλά είναι κάποια σχέδια εκεί έξω που κάνουν ένα σύνολο από απλώς καλό, ultra stylish. Παρακάτω έχουμε ξεχωρίσει τα πέντε καλύτερα για σένα.

Τα 5 mini φορέματα που ταιριάζουν με sneakers: