Τα stylish χαλαρά outfits που θα φορέσουμε το Σαββατοκύριακο

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα stylish χαλαρά outfits που θα φορέσουμε το Σαββατοκύριακο
Photo Credit: Mattia Arioli/launchmetrics.com/spotlight

Τα πιο ενημερωμένα μεταβατικά looks.

Τα σαββατοκύριακα του φθινοπώρου έχουν ένα τελείως διαφορετικό ρόλο στη ζωή μας. Αμέσως μετά το καλοκαίρι και τις διακοπές μας τα Σάββατα και τις Κυριακές μας θα κάνουμε το shopping μας, θα απολαύσουμε τις τελευταίες συναυλίες της σεζόν, θα πάμε για φαγητό και για ποτό στα γνωστά μας στέκια και θα κάνουμε τη back to school διάθεση λίγο πιο ανάλαφρη. Γιατί σίγουρα ο Σεπτέμβριος είναι και μια άτυπη Πρωτοχρονιά για πολλούς από εμάς με τους στόχους μας να μπαίνουν σε εφαρμογή.
Άρα τα Σαββατοκύριακα είναι και ο χρόνος που θα αφιερώσουμε στον εαυτό μας, τους αγαπημένους μας ακόμη και στο σπίτι μας. Ο πρώτος δικός μας στόχος για το φθινόπωρο του 2023 είναι να κάνουμε τα πιο stylish looks, να βρούμε όλες τις νέες τάσεις της σεζόν και να χτίσουμε την ιδανική capsule wardrobe, που θα μπορέσει να έρθει μαζί μας και το χειμώνα.

fallweekend_looks-(2).jpg

MFW:Οι ravers του Glenn Martens ξεσήκωσαν το Μιλάνο ενώ ο οίκος Fendi μας εισάγει στη νέα γεωμετρία

Τα σαββατοκύριακα θέλουμε να είμαστε πάντα άνετες και έτοιμες για όλα. Και αυτό γιατί ποτέ δεν είσαι σίγουρη πού θα πας μετά τον πρωινό καφέ σου και τι θα προκύψει. Brunch με τις φίλες; Ένα χαλαρό φαγητό με την παρέα μας ή το σύντροφό μας; Shopping στο κέντρο της πόλης ή μήπως θέατρο ή κάποιο άλλο πολιτιστικό event ; Χρυσή συνταγή δεν υπάρχει, αλλά μπορείς πάντα να δημιουργήσεις ένα σύνολο που θα είναι όμορφο, βολικό και θα κάνει το δικό του statement.

fallweekend_looks-(5).jpg

Το να αξιοποιήσεις τα basics του φθινοπώρου είναι απαραίτητο. Office παντελόνια και denims, πουκάμισα και ζακέτες, ελαφριά σακάκια και ενημερωμένες μπαλαρίνες με squared μύτη ή και sling backs αν μπορείς να αντέξεις ένα μικρό τακούνι ακόμη και το Σάββατο ή την Κυριακή σου, είναι κάποια από τα items που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου. Και οι φούστες είναι ιδανικές για ένα ηλιόλουστο weekend μαζί με sneakers ή loafers και ένα ζευγάρι καλτσακια.

fallweekend_looks-(7).jpg

Εμείς κάναμε μια μικρή έρευνα στα street style looks των πρόσφατων fashion weeks σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη και βρήκαμε τα καλύτερα outfits που θα φορέσουμε το επόμενο διήμερο.

10 stylish weekend looks: