Αυτό είναι το πιο άνετο φόρεμα του χειμώνα που θα φορέσεις από τώρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτό είναι το πιο άνετο φόρεμα του χειμώνα που θα φορέσεις από τώρα
Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Και είναι μία αγορά επένδυση για τη ντουλάπα σου.

Φθινοπωράκι και τα πρώτα κρύα είναι αισθητά το βράδυ, που η θερμοκρασία πέφτει και εμείς θέλουμε να φορέσουμε κάτι cozy, ζεστό και άνετο, που θα μας βάλει ακόμη πιο βαθιά σε mood φθινοπώρου. Οπότε τώρα είναι η εποχή να κάνουμε τη γνωστή αλλαγή στα ρούχα μας και να δοκιμάσουμε το ντύσιμο της μεταβατικής περιόδου. Γιατί σίγουρα δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε ακόμη με καλοκαιρινά, όμως από την άλλη δεν έχει έρθει και η εποχή των χειμερινών.

knitted-dress-(4).jpg

Και ποιο είναι το πιο χαλαρό και αγαπημένο item του φθινοπώρου; Μα φυσικά τα πλεκτά μας. Κάθε χρόνο έχουμε νέες τάσεις σε knitwears, που τις περιμένουμε πώς και πώς για να ξέρουμε προς τα πού θα κινηθούμε εν όψει της νέας σεζόν. Ε, λοιπόν, το 2023 τα πλεκτά θα έρθουν πιο κοντά στη θηλυκότητά μας και θα αναδείξουν το πλεκτό μας φόρεμα στον απόλυτο πρωταγωνιστή των everyday looks μας. Μπορείς, μάλιστα, να ξεκινήσεις να φοράς το πλεκτό σου φόρεμα από τώρα, κάνοντας τη σωστή επιλογή σύμφωνα με το σωματότυπο και το προσωπικό σου στυλ.

knitted-dress-(6).jpg

Πώς να φορέσω το oversized style; 5 ιδέες για τον Οκτώβριο

knitted-dress-(11).jpg

Πλεκτό φόρεμα: Τα στυλ που θα φορέσουμε το 2023.

Το street style, όπως πάντα, μας δείχνει το δρόμο. Δεν υπήρξε κανένα front row στα fashion weeks που να μην είχε ένα τουλάχιστον άκρως εντυπωσιακό look με κάποιο πλεκτό φόρεμα. Και αυτό γιατί όλοι οι οίκοι τα τελευταία χρόνια δίνουν μεγάλη βάση στο κομμάτι των knitwears και αναπτύσσουν νέες τεχνικές και ιδιαίτερα σχέδια με διαφορετικά χρώματα και νήματα. Ειδικά, το κομμάτι των knitted φορεμάτων έχει γίνει πιο ενδιαφέρον από ποτέ.

knitted-dress-(10).jpg

Φέτος, θα δούμε στους δρόμους πολλές υπέροχες μαρινιέρες αλλά και bohemian πλεκτά φορέματα με κρόσσια και fluffy υφές. Τα ribbed είναι πάντα μια καλή, διαχρονική λύση για όσες απολαμβάνουν τα minimal chic σχέδια, ενώ στο προσκήνιο είναι και τα πλεκτά με τις σούρες και τα ντραπέ, που πάνε σε ένα πιο sexy αποτέλεσμα. Όποια και αν είναι η επιλογή σου το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποκτήσεις το πιο άνετο φόρεμα, που θα φοράς στο repeat και το χειμώνα.