Αυτή είναι η πιο chic φούστα του φθινοπώρου -Σε midi ή maxi μήκος

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτή είναι η πιο chic φούστα του φθινοπώρου -Σε midi ή maxi μήκος
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Είναι η φούστα που είδαμε στα fashion weeks.

Με τα fashion weeks να βρίσκονται μόλις μια ανάσα πίσω μας, οι περισσότερες προσπαθούμε ακόμη να επεξεργαστούμε όλο το υλικό που είδαμε τόσο στα catwalks, όσο και στους δρόμους των μεγάλων μητροπόλεων της μόδας από τα fashion girls, που γέμισαν τα πρακτορεία και το feed μας στα social media με τις υπέροχες εμφανίσεις τους.

skirt_fall_2023-(16).jpg

Για να σε διευκολύνω κάπως και να κάνω τη ζωή σου λίγο πιο ευχάριστη, θα σε συμβούλευα να αφήσεις προς το παρόν στην άκρη τα ανοιξιάτικα shows, αφού πρώτα είδαμε μαζί και αναλύσαμε όλα τα σημαντικά του σημεία, που σίγουρα πρέπει να ξέρεις. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς στο φθινοπωρινό σου στυλ, αντλώντας έμπνευση από τα σύνολα που είδες στο street style, γιατί η μεταβατική περίοδος είναι από μόνη της αρκετά αγχωτική σε σχέση με το τι θα βάλουμε κάθε μέρα. Δεν χρειαζόμαστε επιπλέον περισπασμούς!

skirt_fall_2023-(3).jpg

Κορυφαία πρακτορεία «ανακαλύπτουν» μοντέλα σε μία από τις μεγαλύτερες δομές προσφύγων στον κόσμο

Παρατηρώντας, λοιπόν, όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι, διαπιστώσαμε ότι η πιο chic φούστα της σεζόν είναι η πλισέ φούστα, στη midi ή maxi εκδοχή της.

https://www.instagram.com/p/CxJINwPIa2V/

Πλισέ φούστα: Όλοι οι τρόποι να τη φορέσεις το φθινόπωρο.

Αρχικά, να πούμε ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά styles της πλισέ φούστας προκειμένου να βρεις αυτή που θα ταιριάζει στο σωματότυπό σου. Η 50s πλισέ φούστα με όγκο είναι από τις πιο κλασικές περιπτώσεις, που κολακεύει σχεδόν κάθε γυναίκα. Το ίδιο ισχύει και για τη maxi, αέρινη εκδοχή της. Αλλά για το φετινό χειμώνα τα αγαπημένα μας brands έχουν ανακαλύψει και κάποια πιο πρωτότυπα σχέδια με εξωτερικές τσέπες, συνδυάζοντας το pleated με το cargo, αλλά και τις ασυμμετρίες, που φέρνουν μια κατά τα άλλα κλασική φούστα στο σήμερα.

Το να τη φορέσεις φυσικά με ένα στενό μπλουζάκι ή πουλόβερ είναι η πιο απλή λύση, η οποία λειτουργεί πάντα και είναι απόλυτα elegant. Από την άλλη θα σου πρότεινα να το τολμήσεις και να δοκιμάσεις ένα crop top ή ένα corset top, αν θέλεις να νιώσεις πιο sexy.

skirt_fall_2023-(13).jpg

Οι oversized γραμμές είναι οι δικές μου αγαπημένες και αφορούν τα κορίτσια που τολμάνε να πειραματιστούν με τους όγκους. Ανδρικά πουκάμισα και σακάκια, t-shirts και hoodies επιστρετεύονται για ένα πιο ιδιαίτερο και cool outfit με πλισέ φούστα.

skirt_fall_2023-(9).jpg