Η Τζένη Θεωνά έχει ένα αγαπημένο χρώμα για το φθινόπωρο και κάνει τη μεγάλη ανατροπή

Η Τζένη Θεωνά έχει ένα αγαπημένο χρώμα για το φθινόπωρο και κάνει τη μεγάλη ανατροπή

Το χρώμα που θα δώσει φως στο φθινόπωρό σου.

Όταν ακούς τη λέξη φθινόπωρο τι χρώματα σου έρχονται στο μυαλό; Στοιχηματίζω ότι είναι κάτι κοντά στο καφέ, το πορτοκαλί, το κόκκινο και τα ζεστά neutrals της παλέτας του μπεζ και του cinammon. Αυτά είναι τα ανεμενόμενα χρώματα που βλέπεις συνήθως στους δρόμους της πόλης τέτοιες μέρες μαζί με το κλασικό μαύρο, το γκρι και ίσως κάποιο τολμηρό λευκό της κρέμας. Υπάρχουν όμως και γυναίκες του χρώματος, γυναίκες που λατρεύουν τα έντονα prints και τα τολμηρά color blockings. Ανάμεσά τους και η Τζένη Θεωνά, η αγαπημένη ηθοποιός που γνωρίσαμε λίγο καλύτερα μέσα από την εκπομπή «Μαμά -δες» που παρουσιάζει στην ΕΡΤ1.

https://www.instagram.com/p/CyadMvbswU-/

Τα χρώματα ταιριάζουν πολύ στη Τζένη και εκείνη φαίνεται να τα αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο, ενώ τα περισσότερα ταιριάζουν τέλεια με τα ξανθά μαλλιά της και να ανοιχτόχρωμα μάτια της. Η Τζένη, λοιπόν, κάνει και πάλι την ανατροπή σαν loud κορίτσι που είναι και επιλέγει ένα φόρεμα κόντρα στα συνηθισμένα για αυτό το φθινόπωρο. Εσύ θα το τολμούσες;

Τα 5 stylish παπούτσια που είναι ιδανικά για το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι μας

Tο aqua blue φοριέται και το φθινόπωρο.

Αν παρακολουθείς την Τζένη Θεωνά στα social media, θα θυμάσαι σίγουρα το look γοργόνα που έκανε μέσα στο καλοκαίρι με ένα maxi aqua blue φόρεμα. Όσο και αν σου έμοιαζε καλοκαιρινό, όσο και αν θεωρείς ότι ένα τόσο bold χρώμα ανήκει στο καλοκαίρι η Τζένη έρχεται να σε διαψεύσει, συνεχίζοντας να φοράει το χρώμα αυτό και το φθινόπωρο. Γιατί αν θέλεις, μπορείς να κάνεις την ανατροπή.

Photo-shared-by-Jenny-Theona-on-July-17-2023-tagging-@desiree_fashion..jpg

Photo: Instagram/@jennytheona

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένη επέλεξε μια πουκαμίσα με λαχούρια και χαλαρή γραμμή σε διάφορα χρώματα της παλέτας του μπλε για την εκπομπή Μαμά-δες, ενώ αμέσως μετά ανέβασε και μια ακόμη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με total blue σύνολο με πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Το wide leg παντελόνι της με την ιδιαίτερη ζώνη ήταν στο αγαπημένο της aqua, το tank top ου φόρεσε από πάνω ήταν σε σκούρο μπλε, ενώ το η τσάντα της σε ανοιχτό baby blue.

https://www.instagram.com/p/CydsdeAM36F/

Tόλμησέ το και κάνε την ανατροπή στην καρδιά του φθινοπώρου με το πιο λαμπερό μπλε.