These boots are made for walking: Οι 8 κορυφαίες τάσεις στις μπότες για το 2023

Ναταλία Κατσακιώρη
These boots are made for walking: Οι 8 κορυφαίες τάσεις στις μπότες για το 2023

Για να κάνεις τη σωστή shopping list λίγο πριν έρθουν τα κρύα.

«Water, water everywhere and not a single trop to drink». Kάτι τέτοιο αναφώνησε η τηλεοπτική -και πλέον θρυλική- Carrie Bradshaw των 90s, όταν βγαίνοντας για ψώνια με τη φίλη της Miranda δεν ήταν σε θέση να αγοράσει κανένα από τα αγαπημένα της ζευγάρια. Οπότε δοκίμαζε για πλάκα. Σε μια παρόμοια φάση βρίσκομαι και εγώ, που ενώ θέλω να φορέσω διακαώς τις μπότες και τα μποτάκια μου (ναι, είμαι κλασικό winter girl), ο καιρός δεν μου κάνει ακόμη τη χάρη, επιτρέποντάς μου να σκέφτομαι μόνο τα μελλοντικά μου looks. Φυσικά, και μπορούμε να αρχίσουμε τις καθαρά φθινοπωρινές εμφανίσεις, αλλά πάντα με μια ισορροπία, αφού η θερμοκρασία είναι ακόμη αρκετά ψηλά.

boottrends-(11).jpg

Όσο, λοιπόν, και αν βρισκόμαστε σε μια μεταβατική φάση, όσο και αν δεν μπορούμε να πούμε ότι απολαύσαμε το φθινοπωρινό styling, παίρνουμε από παντού πληροφορίες και έμπνευση γύρω από τις χειμερινές τάσεις της σεζόν, με όλα τα αγαπημένα μας brands να έχουν φέρει τις νέες τους συλλογές, οι οποίες ανυπομονούν να μας γνωρίσουν. Και εμείς το ίδιο. Οπότε μετά το window watching -aka το ατέλειωτο χάζεμα στις βιτρίνες- έρχεται σιγά-σιγά η στιγμή που πρέπει να καταλήξουμε ποια είναι αυτά τα items, τα οποία θα εξασφαλίσουν μια θέση στη wish list του 2023. Και όταν μιλάμε για μπότες, τα πράγματα μάλλον περιπλέκονται.

Tα 5 κορυφαία αξεσουάρ του φθινοπώρου που ξεχώρισαν στο street style

boottrends-(4).jpg

Αρχικά, γιατί οι γυναίκες λατρεύουμε τις μπότες και μετέπειτα γιατί οι μπότες μας θα είναι και το καθημερινό μας ζευγάρι, μέσα στο οποίο θα περάσουμε λίγο πολύ το φθινόπωρο και το χειμώνα μας. Οπότε η επιλογή τους είναι σχετικά κρίσιμη. Φέτος, οι τάσεις είναι πολλές και ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα. Χαμηλές ή ψηλές, πάνω ή και κάτω από το γόνατο, σε κλασικό δέρμα ή πρωτότυπα υλικά αλλά και με flashy χρώματα είναι εκεί για να κερδίσουν τις καρδιές όλων μας και να γίνουν το απαραίτητο item της νέας μας στολής. Παρακάτω έχουμε τις οκτώ τάσεις που αξίζουν την προσοχή σου.

https://www.instagram.com/p/CybiKFoMJLm/

Tα 5 κορυφαία αξεσουάρ του φθινοπώρου που ξεχώρισαν στο street style

Τα 8 trends στις μπότες για το 2023: