Tα 5 κορυφαία αξεσουάρ του φθινοπώρου που ξεχώρισαν στο street style

Ναταλία Κατσακιώρη
Tα 5 κορυφαία αξεσουάρ του φθινοπώρου που ξεχώρισαν στο street style

Μπορούν να μεταμορφώσουν και το πιο απλό σύνολο. 

Θα το λέω και θα το ξαναλέω μέχρι να αρχίσουμε επιτέλους να τα εκτιμάμε όπως τους αξίζει. Τα αξεσουάρ είναι ένα βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας μας. Εδώ ακριβώς κρύβεται και όλη η ουσία της διαφοράς του περίφημου debate που βλέπεις τώρα παντού στα social media, wearing vs styling. Τα αξεσουάρ θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα look να δείχνει ολοκληρωμένο ακόμα και με την πιο απλή προσθήκη.

accessories-(1).jpg

Και το φετινό street style είναι η αλήθεια ότι μας έχει δώσει όλη την έμπνευση που μας χρειάζεται για να ξαναδούμε τα αξεσουάρ μας και να κάνουμε τις απαραίτητες προσθήκες στη συλλογή μας.

https://www.instagram.com/reel/CyP4crZIn8m/

Η mini πλισέ φούστα είναι το quiet luxury item που θα απογειώσει το φθινοπωρινό σου στυλ

Τα 5 αξεσουάρ που ξεχώρισαν στο street style.

Statement καλτσάκια: Σταμάτα να είσαι επιτέλους σε άρνηση και βάλε τα καλτσάκια, πολύχρωμα ή και μονόχρωμα στη ζωή σου. Αν ρίξεις μια ματιά στα street style looks του φετινού φθινοπώρου, θα διαπιστώσεις ότι τα καλτσάκια είναι παντού, είτε τα κοντά σχέδια μέχρι τον αστράγαλο, είτε οι κάλτσες μέχρι το γόνατο.

accessories-(4).jpg

Fluffy bag: Τη βλέπεις εδώ και χρόνια στο feed σου, αφού πολλοί μεγάλοι οίκοι έχουν βάλει τα παιχνιδιάρικα fluffy υλικά στην κατασκευαστική τους παλέτα. Εκτός από τις faux γούνες, που είτε αγαπάς είτε μισείς, υπάρχουν και υλικά με μαλακή, cozy υφή που πάνε τέλεια στις shoulder bags μας.

accessories-(7).jpg

Λουλούδια: Τα υφασμάτινα λουλούδια είναι και πάλι στη μόδα, με ένα διαφορετικό τρόπο από εκείνον που τα χρησιμοποιούσαμε στα 00s. Έγιναν κομμάτι του chic και τώρα πια τα χρησιμοποιούμε και σαν κολιέ, σαν ζώνη και πάνω στις αγαπημένες μας καρφίτσες.

accessories-(6).jpg

Πολύχρωμα καλσόν: Άλλο ένα αξεσουάρ που δεν πιστεύαμε ότι θα επέστρεφε και μας θυμίζει κάπως και την παιδική μας ηλικία. Πάντως τα πολύχρωμα καλσόν είναι cool και το ξέρεις. Και ταιριάζουν τέλεια με το ψηλοτάκουν Mary Janes. Να το θυμάσαι.

accessories-(5).jpg

Γραβάτα: Την είδαμε στα catwalks των Valentino και Louis Vuitton και είναι ένα από τα 80s αξεσουάρ που φέτος θα φέρει έναν ανδρόγυνο τόνο στα σύνολα της σεζόν. Μην φοβηθείς να παίξεις με τις ισορροπίες.

accessories-(2).jpg