Άσπρο -μαύρο: Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε δύο look με office παντελόνι στα πιο κλασικά χρώματα

Άσπρο -μαύρο: Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε δύο look με office παντελόνι στα πιο κλασικά χρώματα

Όποιο και αν είναι το αγαπημένο σου χρώμα, κάνε τη δική σου επιλογή.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του ελληνικού κοινού και είναι από τις ελάχιστες ηθοποιούς που πέρασε στο κομμάτι της παρουσίασης τόσο αβίαστα, χωρίς πώς, τι και γιατί. Τη θυμόμαστε όλοι υπέρλαμπρη στο Dancing With The Stars, όπου τα σχόλιά της ήταν τουλάχιστον επικά, ενώ σήμερα την απολαμβάνουμε μέσα από το καθημερινό τηλεπαιχνίδι Ρουκ Ζουκ. Η ίδια φαίνεται να το απολαμβάνει πολύ το ρόλο της εκεί, κάτι που φαίνεται από τη ζωντάνια και τη χαρά της, αλλά και από την ανταπόκριση του κοινού, που δεν αφήνει το Ρουκ Ζουκ να φύγει από τις οθόνες μας.

Κάτι άλλο, όμως, που επίσης λατρεύουμε στη Ζέτα και μας κάνει να περιμένουμε την εκπομπή της καθημερινά είναι τα looks της και το φανταστικό της στυλ που μας δίνει πάντα και μια καλή ιδέα για τα δικά μας outfits. Αυτή τη φορά το key item ήταν το office παντελόνι και είμαι σίγουρη ότι σε ενδιαφέρει.

Οδηγός αγοράς: Τα πιο λαμπερά και stylish φορέματα αν είσαι καλεσμένη σε χειμερινό γάμο

Τα δύο looks της Ζέτας με office παντελόνι.

Αρχικά, να πούμε ότι μιλάμε για δύο total colored oufits. Ένα ολόλευκο και ένα ολόμαυρο, γεγονός που τα κάνει ακόμη πιο ενδιαφέροντα μιας και όλες μας αγαπάμε τα δύο πιο κλασικά χρώματα της ντουλάπας μας. Έχουμε δύo looks με δύο διαφορετικά χρώματα και το ίδιο office παντελόνι. Ψηλόμεσο, με πιέτες και άνετη γραμμή είναι το hero piece του φθινοπώρου και του χειμώνα και η Ζέτα Μακρυπούλια το συνδύασε με δύο τρόπους που αξίζει να δοκιμάσεις. Το πρώτο σύνολο έχει ένα ημιδιάφανο πουκάμισο με sparkly κεντήματα (note ότι οι διαφάνειες φέτος είναι πολύ hot) και τα κλασικά λευκά sneakers που έχεις σίγουρα στη ντουλάπα σου.

https://www.instagram.com/p/Cyk60NFo4qx/

Το δεύτερο είναι ένα look με μαύρο, στενό top, μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με studs και ένα χρυσό, minimal chocker που κάνει το όλο outfit λίγο πιο βραδινό. Δύο πολύ απλά σύνολα, με κομμάτια που έχεις σίγουρα στη ντουλάπα σου και αξίζει να αντιγράψεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Καλή επιτυχία!

https://www.instagram.com/p/CyiXlpEIy_Y/