Τα 6 κλασικά πανωφόρια που θα φορέσουμε με τα τζιν παντελόνια μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 6 κλασικά πανωφόρια που θα φορέσουμε με τα τζιν παντελόνια μας

Tο τζιν παντελόνι σου μπορεί να μεταμορφωθεί με το σωστό jacket.

First things first! Κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν σε προτεραιότητα. Και όταν μιλάμε για στυλ και διαχρονικότητα, το πρώτο και πιο σημαντικό ίσως κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι το τζιν παντελόνι μας. Φυσικά και το τζιν είναι πάντα στη μόδα, αλλά τον τελευταίο ένα χρόνο μπορούμε να πούμε ότι το κάποτε ταπεινό αυτό καραβόπανο, έχει γίνει και πάλι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της μόδας. Λίγο η επιστροφή των τάσεων από τα 00s, λίγο οι οίκο όπως η Diesel και Blumarine που στήριξαν τις συλλογές τους στο πιο ανθεκτικό ύφασμα της ντουλάπας μας, και το denim style είναι ότι πιο επίκαιρο μπορείς να επιλέξεις για το φθινόπωρο/χειμώνα του 2023.

coats_jeans-(5).jpg

Από την άλλη, καθώς μπήκαν τα κρύα και στη χώρα μας επίσημα, μπήκε ταυτόχρονα και το ζήτημα πανωφόρι στο καθημερινό μας ντύσιμο. Δερμάτινο jacket ή παλτό; Φούτερ ή πλεκτή ζακέτα; Μπορεί τα τζιν θεωρητικά να ταιριάζουν με όλα, αλλά είναι κάποια συγκεκριμένα key items, που πραγματικά τα απογειώνουν. Και ένα ωραίο πανωφόρι είναι σίγουρα μέσα σε αυτά. Ποια είναι λοιπόν τα jackets, που θα βάλουμε φέτος το χειμώνα μαζί με το τζιν παντελόνι μας; Με μία μικρή έρευνα που κάναμε στο street style του φθινοιπώρου, βρήκαμε όλα τα αγαπημένα πανωφόρια των πιο stylish γυναικών, που θα συνδυάσουμε και εμείς με τα jeans μας.

coats_jeans-(6).jpg

Τα αμάνικα sweaters είναι το cool πλεκτό της σεζόν -Το street style μας δείχνει πώς να τα φορέσουμε

Να πούμε ότι φυσικά τα περισσότερα από τα παρακάτω πανωφόρια, είναι items που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου, και αν όχι όλα, κάποια από αυτά. Οπότε δεν θα χρειαστεί να βγεις για shopping και να ξοδέψεις κάποιο μέρος του budget σου. Οι επιλογές που έχουμε διαλέξει για σένα είναι cool και άνετες, sophisticated και elegant ενώ μπορούν σίγουρα να σταθούν και σε οποιαδήποτε περίσταση, γιατί ως γνωστόν με ένα τζιν παντελόνι πλέον μπορείς να πας παντού.

coats_jeans-(10).jpg

Το δικό μου προσωπικό αγαπημένο είναι η μπεζ καμπαρντίνα. Ανακάλυψε το δικό σου στην παρακάτω gallery.

Τα 6 combos με όλα τα αγαπημένα πανωφόρια της ντουλάπας μας: