The fashion seekers: Ανακάλυψε όλα τα απαραίτητα items της σεζόν ανάλογα με το προσωπικό σου στυλ

Ναταλία Κατσακιώρη
The fashion seekers: Ανακάλυψε όλα τα απαραίτητα items της σεζόν ανάλογα με το προσωπικό σου στυλ

Όποιο και αν είναι το στυλ σου, έχουμε την τέλεια shopping list για σένα. 

To shopping εκτός από μια ξεκάθαρα γυναικεία «δραστηριότητα» είναι και μια μορφή διασκέδασης. Γιατί, όπως, έλεγε και η iconic τηλεοπτική Carrie Bradshaw, προτιμώ να βλέπω τα χρήματά μου να κρέμονται στην ντουλάπα μου. Αλλά για να μπορέσεις να χαρείς αυτή την επένδυση, πρέπει να κάνεις τη σωστή έρευνα αγοράς και να επενδύσεις σε όλα εκείνα τα κομμάτια, που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σου και την αισθητική σου. Αυτό που στο fashion λεξιλόγιο λέμε στυλ.

mosty-(1).jpg

Σίγουρα, όσο και αν είσαι μπερδεμένη ανάμεσα σε τάσεις και micro trends, θα έχεις διαμορφώσει ένα δικό σου, προσωπικό στυλ, επιλέγοντας καθημερινά ρούχα και αξεσουάρ μια συγκεκριμένης αισθητικής. Και μην μπερδεύεσαι! Αυτό δεν σημαίνει ότι ντύνεσαι αναμενόμενα και βαρετά, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Ότι δηλαδή ξέρεις πολύ καλά τι σου αρέσει, τι σε κολακεύει και τι είναι αυτό που δε κάνει να νιώθεις όμορφη. Πάνω σε αυτό το προσωπικό σου style θα πρέπει να βασίσεις και τη wish list της σεζόν, βάζοντας στο «καλάθι» σου τα items εκείνα που απευθύνονται σε μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει. Σε εσένα.

Τα κομψά formula looks της σεζόν που θα αποθεώσουν το στυλ μας σε κάθε περίσταση

mosty-(7).jpg

Το Mosty.com είναι το ιδανικό site, για να κάνεις τις πιο εύστοχες αγορές, αφού η τεράστια ποικιλία του σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ κάνουν το shopping παιχνιδάκι.

Style for style: Ανακάλυψε τα δικά σου must buys σύμφωνα με το στυλ σου.

French chic

Είσαι ένα ρομαντικό κορίτσι στην ψυχή, που ονειρεύεται αέρινα florals, cozy παλτό, μπερέδες και χαριτωμένα flats; Τότε το French chic style είναι το δικό σου σημείο αναφοράς. Γενικά, η αισθητική των Γαλλίδων έχει γίνει ακόμη πιο επίκαιρη μέσα από πολλούς λογαριασμούς στο Instagram, που μας έχουν κάνει ειδικούς στα παριζιάνικα outfits.

mosty-(4).jpg

Πώς μπορείς να τα αντιγράψεις και εσύ το φθινόπωρο; Ξεκινάμε ένα αέρινο, sheer πουκάμισο σε κλασικό ασπρόμαυρο polka dot print. Γιατί τα διαχρονικά prints είναι πάντα αγαπημένα των Γαλλίδων. Συνδύασε το με ένα ψηλόμεσο, ολόλευκο παντελόνι σε κλασικό cigarette tailoring και ένα ζευγάρι elegant, δερμάτινες γόβες. Οι γόβες φυσικά έχουν άνετο, χαμηλό τακούνι, αφού η άνεση και η πρακτικότητα είναι πάντα βασικό προαπαιτούμενο του french chic style. Ένα ζευγάρι cute σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς θα δώσουν λίγη διακριτική λάμψη σε ένα all day look.

BeFunky-collage.jpg

The bold type

Κάποιες γυναίκες θέλουν να ξεχωρίζουν. Τα prints και τα περίεργα μοτίβα κυριαρχούν στη ντουλάπα τους, ενώ οι statement γραμμές είναι για εκείνες κάτι το καθημερινό και συνηθισμένο. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία (που είναι και η αγαπημένη μου), τότε στο Mosty.com θα βρεις τα καλύτερα pre-Christmas outfits για μια βραδινή έξοδο με ιδιαίτερη λάμψη.

mosty-(3).jpg

Το Rosemallow σακάκι από τη Stefania Vaidani, με τις πολύχρωμες παγιέτες του και τα εντυπωσιακά γεωμετρικά σχέδιά του, είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι για την ντουλάπα κάθε γυναίκας. Sparkly και shinny. Φόρεσέ το με ένα μαύρο παντελόνι σε 70s vibes με μεγάλη καμπάνα και statement αξεσουάρ, όπως ένα cube βραχιόλι με ιδιαίτερο συνδυασμό υλικών. Θες να απογειώσεις το party look σου; Ένα ζευγάρι vinyl μποτάκια με τακούνι stiletto θα συνοδεύσουν τα βήματά σου.

BeFunky-collage-(1).jpg

The new office

Το office style είναι ένα στυλ με το οποίο επιλέγουν να ντύνονται πολλές γυναίκες και φυσικά υπάρχει λόγος. Γιατί πόσες από εμάς έχουν την ευκαιρία να γυρίσουν σπίτι και να αλλάξουν ρούχα πριν πάνε για φαγητό, after work drinks ή όποιες άλλες υποχρεώσεις έχουν μέσα στην ημέρα τους; Σίγουρα ελάχιστες. Οπότε το office style έχει γίνει αγαπημένο μας και έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο επίκαιρες τάσεις της σεζόν, που φοράμε στο repeat καθημερινά.

mosty-(9).jpg

Φέτος το φθινόπωρο ας αλλάξουμε λίγο τα συνηθισμένα και ας επιλέξουμε μια pencil, ribbed, άνετη φούστα αντί για το κλασικό tailored παντελόνι. Η λευκή εκδοχή του οίκου Parthenis, που θα βρεις στο Mosty.com είναι ιδανική για να φορεθεί με ένα γκρι, ανδρόγυνο γιλέκο και ευφάνταστα αξεσουάρ, όπως μια τσάντα πουγκί και ένα δαχτυλίδι σε σχέδιο καρδιάς. Τα sling backs είναι το πιο επίκαιρο ζεγάρι της σεζόν και ένα τόσο απλό office look πρέπει να πλαισιωθεί από ένα snake skin σχέδιο, όπως το παρακάτω.

BeFunky-collage-(2).jpg

Basic lovers

Δεν είναι τυχαίο ότι το quiet luxury είναι η αγαπημένη τάση των fashion insiders. Δεν υπάρχει σχεδιαστής που να μην έχει δώσει την αίσθηση της απλής πολυτέλειας στη συλλογή του, κάνοντάς μας και εμάς να προσανατολίσουμε το στυλ μας στα basics.

mosty-(2).jpg

Αν ανήκεις, λοιπόν, στις basic lovers, τότε η midi, πλισέ, δερμάτινη φούστα σε διαχρονικό μαύρο, μαζί με ένα neutral πουλόβερ με turtleneck λαιμόκοψη και ένα minimal παλτό έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία του νέου σου uniform look. Μια μικρή μαύρη τσάντα για τα απαραίτητα έχει μια θέση δικαιωματικά στη wish list των basics.

BeFunky-collage-(3).jpg

Minimal ή extravagant, με επιρροή από το Παρίσι ή την Κοπεγχάγη, με αδυναμία στα basics ή τα statement outfits; Όποιο και αν είναι το στυλ σου, στο Mosty.com θε βρεις όλα τα απαραίτητα τις φθινοπωρινής σου γκαρνταρόμπας, που θα αντικατοπτρίζουν την καλύτερη και πιο stylish εκδοχή του εαυτού σου.