Οδηγός αγοράς: 10 καλοί «λόγοι» για να βγεις για ψώνια τη Black Friday -Και οι 10 είναι υπέροχοι

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: 10 καλοί «λόγοι» για να βγεις για ψώνια τη Black Friday -Και οι 10 είναι υπέροχοι

Δέκα items που αξίζουν να μπουν στις αγορές της μέρας.

H μεγάλη μέρα πλησιάζει. Μην ρωτήσεις ποια μεγάλη μέρα! Η Black Friday φυσικά, η οποία δεν ονομάστηκε εξαρχής έτσι, για το λόγο που πιστεύουμε σήμερα. Δηλαδή λόγω των υπερπροσφορών που βρίσκουμε στα καταστήματα. Η ιστορία της Μαύρης Παρασκευής ξεκινάει μέσα στη δεκαετία του 1950, όταν η αστυνομία της Φιλαδέλφειας αναγκάστηκε να επιβάλλει την τάξη στην αγορά της πόλης, αμέσως μετά τη γιορτή των Ευχαριστιών. Οι Ευχαριστίες ως γνωστόν στην Αμερική είναι η γιορτή που βάζει τους καταναλωτές σε γιορτινό κλίμα και ξεκινάει την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα. Έτσι, λοιπόν, η αστυνομία προκειμένου να συνετίσει τους μανιώδεις αγοραστές και να συγκρατήσει τα πλήθη κατέβαλε σκληρή προσπάθεια, από όπου και βγήκε ο όρος Black Friday.

blackfriday-(1).jpg

Στις μέρες μας κάθε άλλο παρά μαύρη δεν είναι αυτή η Παρασκευή και ολόκληρη η εβδομάδα πριν από την προκειμένη μέρα, γιατί όλα τα αγαπημένα μας brands κάνουν τις πρώτες μεγάλες εκπτώσεις του χειμώνα και μάλιστα σε μια περίοδο ιδανική για ψώνια, λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία των Χριστουγέννων. Παλιότερα οι μεγάλες προσφορές ανήκαν κυρίως σε ηλεκτρικά είδη και διάφορα άλλα αντικείμενα τεχνολογίας, αλλά τώρα πια όλα τα fashion labels που αγαπάμε έχουν υιοθετήσει την ίδια τακτική προσφορών. Οπότε και εμείς θα επωφεληθούμε με τη σειρά μας.

blackfriday-(4).jpg

Αν διαβάζεις τακτικά Queen.gr και πιο συγκεκριμένα τη στήλη της μόδας, θα ξέρεις την άποψή μου για τη διαδικασία του shopping. Εκτός του ότι είμαι μεγάλη vintage και second hand lover, είμαι επίσης υπέρμαχος του less is more. Στο shopping πάντα και όχι στο styling! Αυτό σημαίνει ότι μελετάμε από πριν τις αγορές μας, βλέπουμε το budget μας και βρίσκουμε τις καλύτερες επιλογές για την αισθητική αλλά και την τσέπη μας.

Αυτά είναι τα 5 items που αξίζουν μια θέση στις αγορές της φετινής Black Friday

blackfriday-(3).jpg

Για τη φετινή Black Friday έκανα εγώ όλη τη σκληρή δουλειά για σένα και εντόπισα δέκα super fashionable yet classic κομμάτια, που αξίζει να αγοράσεις αυτή τη μέρα. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω gallery.

Editor's choices: