Αυτό είναι το μοναδικό item που πρέπει να μπει οπωσδήποτε στη ντουλάπα σου πριν το 2024

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτό είναι το μοναδικό item που πρέπει να μπει οπωσδήποτε στη ντουλάπα σου πριν το 2024

Στο must χρώμα τηες σεζόν θα το φοράς στο repeat.

Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα που αισθάνθηκα πραγματικά ότι μπήκα σε χειμερινή διάθεση. Και ο καιρός αναμένεται να κρυώσει και άλλο μέσα στις επόμενες μέρες, οπότε τώρα μπορούμε πια να μιλήσουμε ελεύθερα για τα winter looks. Και όχι απλώς να τα σχεδιάζουμε και να τα ονειρευόμαστε. Μαζί με τα διάφορα stylish combos που σκεφτόμαστε για την εβδομάδα μας, αρχίζουμε να οργανώνουμε και τη χειμερινή μας wish list, τώρα ειδικά που πλησιάζει και η Black Friday. Γιατί έχουμε πει. Πρώτα πρέπει να κάνεις ένα πλάνο και μετά να βγεις για shopping, γιατί αλλιώς καταλήγεις με διάφορες επιπόλαιες αγορές.

red_sweater-(9).jpg

Υπάρχει, λοιπόν, ένα item που πρέπει φέτος να μπει οπωσδήποτε στη shopping list του χειμώνα και μάλιστα πριν μπούμε στο 2024 και περάσουμε στην περίοδο των γιορτών και των πρώτων προσφορών ως γνωστόν. Είναι ένα ρούχο διαχρονικό, cozy και elegant, σε ένα χρώμα που είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της χρονιάς. Πάει κάπου το μυαλό σου;

red_sweater-(3).jpg

Η 6η σεζόν του Crown έκανε πρεμιέρα και η Elizabeth Debicki φόρεσε το δικό της revenge dress

Το κόκκινο πουλόβερ είναι η must αγορά του μήνα.

Λίγο πριν βγεις για ψώνια βάλε check στα δικά σου κουτάκια, ξεκινώντας τη λίστα σου με ένα κόκκινο πουλόβερ. Το ότι το κόκκινο είναι το must χρώμα της σεζόν μάλλον το έχεις καταλάβει. Λίγο τα catwalk looks, λίγο τα σύνολα που είδαμε στο street style και το μάθημά μας έγινε ξεκάθαρο: το κόκκινο θα αντικαταστήσει οριακά το μαύρο χρώμα, αφού το little red dress έγινε αμέσως η αγαπημένη επιλογή των fashion insiders.

https://www.instagram.com/p/Cy6PLmWLg5u/

Ας αφήσουμε, όμως, για λίγο το little red dress και ας μιλήσουμε για το νέο hero piece της ντουλάπας μας, το κόκκινο πουλόβερ. Τα πλεκτά είναι εξάλλου μεγάλη τάση και ανήκουν σε αυτά που χαρακτηρίζουμε ως uniform looks, γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο βολικό από ένα ωραίο παντελόνι ή μια φούστα μαζί με το cozy πουλόβερ μας. Ε, αυτό το πουλόβερ θα είναι κατακόκκινο για το 2023/2024 και δεν εννοούμε μόνο το κόκκινο των γιορτών, αλλά και το κόκκινο του κρασιού και το μπορντό και το φωτεινό κόκκινο με νότες πορτοκαλί.

Κάνε μια βόλτα στα αγαπημένα σου καταστήματα και απόκτησέ το μέσα στο Νοέμβριο!

red_sweater-(1).jpg