Αυτά είναι τα 5 items που αξίζουν μια θέση στις αγορές της φετινής Black Friday

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτά είναι τα 5 items που αξίζουν μια θέση στις αγορές της φετινής Black Friday
Photo Credit; Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Για τη wish list της τελευταίας στιγμής.

Black Friday η Παρασκευή που βρίσκεται δύο μέρες μακριά μας και αν δεν έχεις ακόμη τη shopping list σου, εμείς είμαστε εδώ για να σε κατευθύνουμε και να σου δώσουμε τη σωστή έμπνευση για τα ψώνια του 2023.

blackfriday_options-(7).jpg

Γιατί το μόνο που δεν θέλουμε είναι να καταλήξουμε να ξοδέψουμε το budget μας σε όλες τις λάθος αγορές. Θέλεις κάτι διαχρονικό, κάτι statement, κάτι που να σε κάνει να ξεχωρίζεις ή μήπως κάτι άκρως fashionable; Ακολουθούν τα 5 must items που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε την Παρασκευή.

blackfriday_options-(1).jpg

H Rihanna επανέφερε έτσι απλά το micro trend των motomami jackets

Τα 5 items που αξίζουν την προσοχή σου στη Black Friday.

Το statement πανωφόρι: Όλα καλά και όλα ωραία με τα απλό, μαύρο παλτό σου και με το πιο puffer μπουφάν σου, που το φοράς παντού. Αλλά εφόσον το φοράς εσύ, το φοράνε και όλοι οι άλλοι, άρα το βλέπεις και παντού γύρω σου. Γενικά, αν έχεις ένα basic παλτό ή jacket καλό θα ήταν αυτή τη φορά να επενδύσεις σε ένα statement πανωφόρι με ιδιαίτερο χρώμα ή σχέδιο, που θα κάνει τη διαφορά και θα ευχαριστηθείς εξίσου.

blackfriday_options-(11).jpg

Τα Mary Janes: Είναι τα πιο δημοφιλή παπούτσια της σεζόν, ας το παραδεχτούμε. Με τις προσφορές λοιπόν της Παρασκευής μπορείς να επενδύσεις σε ένα σχέδιο με χαριτωμένα λουράκια, σε λουστρίνι ή και matte δέρμα. Πίστεψέ με είναι η must αγορά του μήνα!

blackfriday_options-(9).jpg

Το biker jacket: Η Black Friday είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνεις μια αγορά αξίας, όπως ένα δερμάτινο μπουφάν. Τα bikers επανήλθαν μετά τη μανία που περάσαμε με τα διάφορα σακάκια σε όλα τα πιθανά χρώματα. Εξάλλου όποια τάση και αν έρθει να τα αντικαταστήσει στο μέλλον, παραμένουν διαχρονικά.

blackfriday_options-(2).jpg

Something brown: Είναι το χρώμα της σεζόν, μαζί με το κόκκινο. Το καφέ μαζί με όλες τις αποχρώσεις του, όπως το καμηλό, το latte, το σκούρο καφέ της σοκολάτας ακόμη και το μπεζ, θα αντικαταστήσει αυτό το χειμώνα το μαύρο. Οπότε ήρθε η στιγμή για το επόμενο total brown σύνολό σου. Διάλεξε τα σωστά items τώρα!

blackfriday_options-(6).jpg

Το extravagant πλεκτό: Φόρεμα, πουλόβερ, παντελόνι ή ζακέτα ένα πλεκτό είναι απαραίτητο να μπει στη shopping list της Black Friday. Aλλά όχι ένα οποιοδήποτε πλεκτό, αλλά ένα knitwear με ιδιαίτερο σχέδιο, statement μανίκια, μεγάλο γιακά ή χοντρές πλέξεις που θα κάνουν και το πιο απλό σύνολο με denim να ξεχωρίζει. Δεν υπήρξε οίκος που να μην πήγε τα πλεκτά του φέτος ένα βήμα παραπέρα, οπότε εννοείται θα ακολουθήσουμε το inspo.

blackfriday_options-(10).jpg