Οδηγός αγοράς: Αυτά είναι τα loafers που θα γίνουν η last minute αγορά της φετινής Black Friday

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Αυτά είναι τα loafers που θα γίνουν η last minute αγορά της φετινής Black Friday

Τα πιο διαχρονικά flats της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Μπορεί η Black Friday να είναι στην πραγματικότητα σήμερα, αλλά ολόκληρη η εβδομάδα έτρεξε με μεγάλες προσφορές και σχετικές εκπτώσεις σχεδόν σε όλα τα αγαπημένα μας brands. Οπότε δεν είναι λίγοι αυτοί που έκαναν μια έρευνα αγοράς, μπήκαν στον κόπο να ψάξουν και τελικά κατέληξαν στις αγορές τους ήδη. Οπότε στην πραγματικότητα οι σημερινές αγορές είναι μάλλον αγορές της τελευταίας στιγμής. Εσύ ποια πιστεύεις ότι πρέπει να είναι αυτή η μία επιλογή που θα κάνεις τελευταία στιγμή, αλλά θα αξίζει τα λεφτά σου; Γιατί οι επιπόλαιες αγορές δεν είναι πλέον option!

Paris-str-S24-0594.jpg

Για να σε διευκολύνω σε αυτή τη last buy αγορά σου, θα σου πω ότι τα παπούτσια είναι πάντα η καλύτερη επιλογή, γιατί μιλάμε για ένα αξεσουάρ που αφενός λατρεύουν οι γυναίκες και αφετέρου είναι πάντα χρήσιμο. Ειδικά, όταν μιλάμε για ένα ζευγάρι flats, σε κλασική γραμμή, που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα loafers είναι το εν λόγω ζευγάρι και με μία γρήγορη ματιά στα πιο ενημερωμένα sites της αγοράς βρήκα αμέσως τα ζευγάρια στα οποία αξίζε να επενδύσεις.

Οδηγός αγοράς: 10 καλοί «λόγοι» για να βγεις για ψώνια τη Black Friday -Και οι 10 είναι υπέροχοι

Paris-str-S24-0932.jpg

Ξέρω ότι τα loafers έχουν φορεθεί αρκετά τις τελευταίες σεζόν και ίσως κάποιες από εμάς τα θεωρούμε κάπως βαρετά ή και αναμενόμενα, αλλά οι τάσεις του φετινού χειμώνα τα έχουν κάνει πολύ πιο ενδιαφέροντα.

Ξεκινάμε με τα ολόμαυρα σχέδια με τις χοντρές σόλες φυσικά. Ένα από τα πιο edgy στοιχεία που επίσης μπορείς να υιοθετήσεις είναι ένα ζευγάρι με πολύχρωμο πάτο σε ένα έντονο χρώμα. Επίσης, μπορείς να επιλέξεις ένα σχέδιο με κάποιο ιδιαίτερο αξεσουάρ, όπως οι μεγάλες μεταλλικές αγκράφες ή οι αλυσίδες. Το χρυσό είναι σίγουρα το χρώμα που κυριαρχεί και δίνει και ένα touch πολυτέλειας.

Stockholm-str-S23-0177.jpg

Τέλος, υπάρχουν πάντα και τα statement υλικά, όπως τα metallic δέρματα, το λουστρίνι, το croco ή το suede, που συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Ακολουθούν όλα τα ζευγάρια που αξίζουν μια θέση στη νοτυλάπα σου και θα τα βρεις σήμερα σε super τιμές.

Editor's choices: