8 inspiring σύνολα που φοράνε τώρα οι Γαλλίδες -Cozy και elegant θα μας φτιάξουν το Σαββατοκύριακο

Ναταλία Κατσακιώρη
8 inspiring σύνολα που φοράνε τώρα οι Γαλλίδες -Cozy και elegant θα μας φτιάξουν το Σαββατοκύριακο

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις σήμερα; Έχουμε την απάντηση.

Αναζητείται έμπνευση θα μπορούσε να είναι ένας άλλος τίτλος για το συγκεκριμένο άρθρο, γιατί λίγο -πολύ θα μιλήσουμε για το τι μπορούμε να φορέσουμε αυτές τις μέρες που να είναι κάπως πιο ενδιαφέρον, κάπως πιο cozy, κάπως πιο γιορτινό βρε αδερφέ, γιατί μπαίνουμε και στην περίοδο των γιορτών σιγά-σιγά. Και δεν μιλάω για τις αμιγώς χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις μας, αλλά για τα καθημερινά μας outfits που θέλουμε να γίνουν κάπως πιο ενδιαφέροντα τις τελευταίες μέρες του Νοέμβρη.

https://www.instagram.com/p/Cz6jRNItdsD/

Ε, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα γρήγορο σκρολ στα αγαπημένα μας accounts των French girls, aka των Γαλλίδων. Το french chic είναι αξεπέραστο και είναι ένα στυλ που δεν το βαριέσαι ποτέ. Γιατί έχει χαρακτήρα και μπορώ να σου πω ότι τελικά κατάφερα να αποκρυπτογραφήσω όλη αυτή τη μανία των fashion lovers με το συγκεκριμένο στυλ. Και έγκειται όχι τόσο στα ίδια τα ρούχα και τα items που επιλέγουν οι Γαλλίδες αλλά στον αέρα που αυτά αποπνέουν και το life style τους. Γιατί τα καθημερινά τους outfits μας δείχνουν μια γυναίκα sophisticated και cool, με στυλ και άποψη που ξέρει καλά τη μόδα αλλά δεν διστάζει να σπάσει και τα στερεότυπα και τους τύπους.

Άρα υιοθετώντας το parisian style, υιοθετείς ένα ολόκληρο vibe.

https://www.instagram.com/p/CysSnIYM2py/

To καλό με το στυλ των Γαλλίδων ακόμη και αυτή την περίοδο του χειμώνα είναι ότι παραμένει λιτό και κομψό, και μπορείς πολύ εύκολα να το υιοθετήσεις και εσύ με ρούχα και αξεσουάρ που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Ένα statement πανωφόρι και ένα ζευγάρι μπότες είναι τα δύο πρώτα must που θα χρειαστείς. Ακολουθεί το τζιν παντελόνι σου ή ένα παντελόνι σε απλή γραμμή και μαλακό κοτλέ ύφασμα. Αμέσως μετά έχουμε τις πλεκτές ζακέτες, γιατί μία Γαλλίδα προτιμά τις ζακέτες και όχι τα πουλόβερ. Αυτά είναι μόνο κάποια από τα απαραίτητα που θα χρειαστείς. Ακολουθούν οκτώ επιλογές που θα σε εμπνεύσουν.

https://www.instagram.com/p/CxfidVvorZ-/

Τα 8 σύνολα à la française: