Αθηνά Οικονομάκου: Σε θεατρική πρεμιέρα με το πιο ιδιαίτερο πανωφόρι σε χρώμα

Αθηνά Οικονομάκου: Σε θεατρική πρεμιέρα με το πιο ιδιαίτερο πανωφόρι σε χρώμα
Photo: NDP Photo Agency ndpphoto@gmail.com

Εσύ θα φόραγες ένα γαλάζιο πανωφόρι μέσα στο χειμώνα; Η Αθηνά σου δείνει το inspo.

Μόλις μπήκε το κρύο και νιώσαμε ξαφνικά ότι ήρθε ο χειμώνας. Ε, επιτέλους! Αλλά μαζί με το κρύο και τον δροσερό αέρα που ήρθε στην πόλη, τι άλλο είδαμε; Είδαμε και τη γνωστή «μαυρίλα», που πρόλαβε να ξεχυθεί στους δρόμους. Και δεν αναφέρομαι στα σύννεφα φυσικά, αλλά στα σκουρόχρωμα ρούχα της χειμερινής γκαρνταρόμπας των περισσότερων γυναικών, μιας και το μαύρο, το γκρι, το καφέ και το μπλε είναι τα κύρια χρώματα με τα οποία ντυνόμαστε αυτούς τους μήνες. Και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί.

https://www.instagram.com/p/CzZcKkFty8y/

Οκ, σίγουρα ένα ωραίο σκούρο παλτό, σου βγάζει ένα coziness, αλλά μήπως φέτος να δοκιμάζαμε κάτι διαφορετικό; Να δοκιμάζαμε ένα ωραίο πολύχρωμο ή και μονόχρωμο πανωφόρι σε pastel για παράδειγμα. Η Αθηνά Οικονομάκου, που είναι μια γυναίκα η οποία λατρεύει τα χρώματα και τους ιδιαίτερους συνδυασμούς έκανε μια εμφάνιση έμπνευση και μας δείχνει ότι η κλασική καμπαρντίνα μας μπορεί να γίνει λίγο πιο fun, λίγο πιο ιδιαίτερη.

Καλεσμένη σε γάμο τον Νοέμβριο; Τα pre-Christmas σύνολα που θα φορέσεις

Η γαλάζια καμπαρντίνα της Αθηνάς Οικονομάκου.

Η καμπαρντίνα είναι ένα από τα πιο διαχρονικά πανωφόρια της γυναικείας αλλά και της ανδρικής γκαρνταρόμπας. Οι αποχρώσεις ωστόσο που την έχουμε συνηθίσει είναι το μπεζ, το μαύρο, το σκούρο μπλε και το χακί. Γενικότερα, προτιμάμε την παλέτα των basics, γιατί νιώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια, όταν ψωνίζουμε κάτι που ξέρουμε ότι θα φορεθεί εύκολα με όλα. Αλλά το στυλ θέλει και κάποιο ρίσκο, αν θέλεις να αναβαθμίσεις την εμφάνισή σου και να κάνεις ένα statement look.

H Aθηνά Οικονομάκου στην τελευταία της εμφάνιση μας έδωσε έμπνευση, επιλέγοντας μια φαναστική καμπαρντίνα σε ανοιχτό, σιέλ χρώμα.

athina_oikonomakou-(7).jpg

NDP Photo Agency

ndpphoto@gmail.com

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά βρέθηκε μαζί με άλλους αγαπημένους της συναδέλφους στην επίσημη πρεμίερα της παράστασης «Μάρτυρας Κατηγορίας», στο θέατρο Άνεσις. Εκεί έκλεψε και πάλι τα βλέμματα με ένα item από το προσωπικό της brand, Project Soma, μια καμπαρντίνα σε ένα πολύ ιδιαίτερο print σε σιέλ απόχρωση, την οποία συνδύασε με ασορτί παντελόνι και μαύρα αξεσουάρ. Ένα μικρό φουλάρι στο λαιμό της ολοκλήρωσε το night out look.

Tόλμησε και εσύ να βάλεις λίγο χρώμα στο χειμώνα σου και να επενδύσεις σε ένα ανοιχτόχρωμο πανωφόρι.

athina_oikonomakou-(8).jpg

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency
athina_oikonomakou-(9).jpg

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency