Η Leandra Medine μόλις δημιούργησε το πιο stylish «menu» των γιορτών -10 σύνολα με άρωμα Νέας Υόρκης

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Leandra Medine μόλις δημιούργησε το πιο stylish «menu» των γιορτών -10 σύνολα με άρωμα Νέας Υόρκης

Και τα δέκα είναι υπέροχα.

Συνήθως όταν μιλάμε για menu και γιορτές, το μυαλό μας πάει αναπόφευκτα σε όλα εκείνα τα υπέροχα τραπέζια και το φαγητό που θα απολαύσουμε. Εξάλλου Χριστούγεννα χωρίς ποτό, φαγητό και μουσική δεν είναι Χριστούγεννα. Αν ανήκεις όμως στις fashion lovers, όπως και εμείς, τότε θα ξέρεις πολύ καλά ότι όπως ένας chef βγάζει το απαραίτητο menu για τις ημέρες αυτές, έτσι και εμείς οργανώνουμε τη γιορτινή μας γκαρνταρόμπα. Και η Leandra Medine, ένα από τα κορυφαία style icon του κόσμου, και προσωπική μου αγαπημένη, έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της εδώ και αρκετό καιρό. Εξάλλου εκείνη μένει στη Νέα Υόρκη και εκεί η καρδιά των Χριστουγέννων έρχεται χτυπάει λίγο πιο δυνατά.

Η ίδια η Leandra Medine είναι μία από αυτές τις γυναίκες που ξεχωρίζουν για το στυλ και την εμφάνισή τους και έχει κλέψει την καρδιά του κόσμου της μόδας με την πρωτοτυπία και την αυθεντικότητά της. Γιατί δεν θα δεις καμία άλλη γυναίκα να ντύνεται όπως αυτή ή ακόμη και αν δεις, τότε αμέσως θα σου έρθει εκείνη στο μυαλό. Είναι σαν να μιλάμε για branded DNA μόνο που δεν έχουμε μπροστά μας κανένα απολύτως label. Μόνο μία γυναίκα που της αρέσει να διασκεδάζει με τα ρούχα της.

https://www.instagram.com/p/C0PVnv9RqBq/

Το mix and match είναι για εκείνη τρόπος ζωής, ενώ μπορείς να τη δεις με το πιο τρελό combo, το οποίο επάνω της με έναν μαγικό τρόπο δείχνει απόλυτα chic και elegant. Το ίδιο ύφος συνεχίζει, λοιπόν, και στα πρώτα της festive looks για το 2023, αφού όπως έχουμε πει πολλές φορές και μαζί καλό θα ήταν να μην εγκαταλείπουμε την προσωπική μας αισθητική ούτε στις γιορτές.

https://www.instagram.com/p/C0mAcozu5Jl/

Παγιέτες, δαντέλα, δέρμα και φτερά, μαλακά πουλόβερ και δίχτυ, κάλτσες μέχρι το γόνατο και fancy καλσόν, ψηλοτάκουνα με glam λεπτομέρειες και γεωμετρικά flats, όλα μαζί έρχονται σε ένα φανταστικό layering με τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ απλώς να τα συμπληρώνουν. Ανάμεσά τους θα βρεις σίγουρα και το δικό σου look για ρεβεγιόν, είτε βγεις έξω είτε κάτσεις στο σπίτι.

Το office look του Δεκεμβρίου: Το quiet luxury είναι η καλύτερη anti-glam τάση πριν τις γιορτές

10 festive looks δια χειρός Leandra Medine: