5 τρόποι να προσθέσεις γιορτινή λάμψη στο minimal στυλ σου -Γιατί δεν αγαπάμε όλες το festive style

Ναταλία Κατσακιώρη
5 τρόποι να προσθέσεις γιορτινή λάμψη στο minimal στυλ σου -Γιατί δεν αγαπάμε όλες το festive style

Πέντε μικρές προσθήκες που θα απογειώσουν τα looks των ημερών.

Ξέρω ότι οι περισσότερες έχετε μια μανία αυτή την περίοδο με οτιδήποτε sparkle και λαμπερό. Είναι εξάλλου η εποχή που οι παγιέτες και το glitter είναι κυριολεκτικά παντού στη ζωή μας. Χωρίς κανένας να μας κρίνει και μας λέει ότι δεν μπορούμε να τις φορέσουμε ή κάτι αντίστοιχο. Και αυτό μπορεί να είναι καλό για μία γυναίκα που λατρεύει τα Χριστούγεννα και το όλο extra ντύσιμο των ημερών, αλλά υπάρχουν και οι minimal lovers εκεί έξω, που μάλλον δεν νιώθουν να ταυτίζονται με την ατμόσφαιρα.

sparkl_xmas-(2).jpg

Ωστόσο, έχουμε πει ότι μόδα σημαίνει δημοκρατία και εδώ υπάρχει χώρος για όλους όσους θέλουν να εκφραστούν και να ντυθούν με το δικό τους τρόπο, όποια και αν είναι η περίσταση. Και ναι μπορείς να ντυθείς διακριτικά και να είσαι ακόμη glam και μέσα στα Χριστούγεννα. Εμείς είμαστε εδώ για να σου δείξουμε πέντε εύκολους τρόπους για να το κάνεις πράξη με items που έχεις ήδη στη συλλογή σου.

sparkl_xmas-(6).jpg

Αυτό είναι το statement χρώμα που θα έχουν τα party shoes των γιορτών

sparkl_xmas-(1).jpg

5 διακριτικοί τρόποι να προσθέσεις λάμψη.

Party bag

Είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο στη μόδα οι τσάντες που παίρνουμε μαζί μας στα parties και στις γιορτές ειδικότερα. Μπορείς να φορέσεις ένα απλό μονόχρωμο, κλασικό σύνολο και να αλλάξεις όλη την εικόνα του, κρατώντας ένα μικρό τσαντάκι με παγιέτες, glitter ή και κάποιο άλλο λαμπερό υλικό.

sparkl_xmas-(4).jpg

Extra items

Και τι εννοώ με το extra; Όλα εκείνα τα ρούχα/αξεσουάρ που στην ουσία φοριούνται πάνω από κάτι άλλο, ένα φόρεμα ή ένα τοπάκι και δίνουν έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα στα σύνολά μας. Είναι τα μεταλλικά σουτιέν, τα τοπάκια από παγιέτες τύπου Paco Rabanne και τα body chains, τα οποία πλέον βρίσκεις και σε πολλά οικονομικά brands, αν και ξεκίνησαν ως ένα high end designer στοιχείο.

sparkl_xmas-(5).jpg

Details

Για να είναι γιορτινό ένα ρούχο, δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι γεμάτο παγιέτες και στρας. Μπορείς πολύ απλά να επιλέξεις ένα minimal item του γούστου σου που θα έχει κάποια μικρή, sparkle λεπτομέρεια όπως ιδιαίτερα κουμπιά ή ένα άνοιγμα στην πλάτη.

sparkl_xmas-(3).jpg

Ζώνη

Οι ζώνες έχουν κάνει μεγάλο comeback και σίγουρα θα τις βλέπεις παντού μέσα στο 2024. Βάλε ένα extravagant σχέδιο πάνω από το μικρό μαύρο ή λευκό σου φόρεμα και είσαι έτοιμη να ξεχωρίσεις.

sparkl_xmas-(9).jpg

Make up

Ok δεν είμαι προφανώς ειδική στο κομμάτι αυτό και τα κορίτσια από το beauty department θα έχουν να σου πουν πολλά περισσότερα. Αλλά λίγα στρασάκια δίπλα στα μάτια μας είναι τόσο cute που θα έπειθαν και τη μεγαλύτερη μινιμαλίστρια.

sparkl_xmas-(7).jpg