Sparkle φούστα: Είναι η τέλεια εναλλακτική στα φορέματα του ρεβεγιόν

Ναταλία Κατσακιώρη
Sparkle φούστα: Είναι η τέλεια εναλλακτική στα φορέματα του ρεβεγιόν

Παγιέτες ή διαφάνεια;

Μπορεί τα festive looks γενικά να είναι αγαπημένα μας, αλλά υπάρχουν και κάποιες από εμάς, που κάπως έχουμε χαθεί μέσα σε όλα αυτά τα Xmas trends και τα χιλιάδες φορέματα που βλέπουμε στις βιτρίνες των αγαπημένων μας καταστημάτων, αλλά και στα social media, τα οποία έχουν αντικαταστήσει ως ένα βαθμό το street style. Κοντά με παγιέτες, με έναν ώμο ή χαμηλή πλάτη, είναι ίσως η πιο εύκολη λύση αλλά σίγουρα και η πιο αναμενόμενη, αφού αν παρατηρήσεις και τις υπόλοιπες κυρίες που θα βρεθούν μαζί σας στο ρεβεγιόν, θα διαπιστώσεις ότι το φόρεμα είναι η πιο συνηθισμένη γιορτινή «στολή» των ημερών.

sparkle-skirt-(11).jpg

Τι θα έλεγες, λοιπόν, εσύ να δοκιμάσεις κάτι λίγο πιο ιδιαίτερο, που να μην είναι όμως παντελόνι; Η φούστα περνάει σίγουρα μια περίοδο ακμής στη μόδα των τελευταίων χρόνων και μπορώ να πω ότι μιλάμε για το απόλυτο key item και των γιορτών. Όχι, όμως, η οποιαδήποτε φούστα αλλά η sparkle εκδοχή της. Γιατί τη λάμψη τη θέλουμε στις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις μας με κάθε τρόπο και μία φούστα με glam chic λεπτομέρειες μπορεί να δημιουργήσει ένα combo που θα σας κάνει να νιώσετε άκρως εντυπωσιακές.

Τα άνετα party shoes των γιορτών για να γίνεις η απόλυτη dancing queen

sparkle-skirt-(14).jpg

Sparkle skirt: Πώς να τη φορέσεις τις γιορτές.

Ξεκινάμε τη συζήτηση για τις λαμπερές, βραδινές μας φούστες φυσικά από τα maxi μήκη. Είναι μεγάλη τάση του 2023 και θα μας απασχολήσουν και μέσα στο 2024, οπότε μπορείς τώρα να επενδύσεις σε ένα σχέδιο με διαφάνειες ή κάποιο άλλο metallic ύφασμα, που τους ταιριάζει πολύ σαν αισθητική. Οι midi φούστες μπορούν επίσης να γίνουν ιδιαίτερα glam, αν επενδύσεις σε μία φούστα με παγιέτες, με τούλι ή με κάποιο άλλο statement κέντημα.

Ένα ακόμη υλικό που σίγουρα θα δείξει πολύ εντυπωσιακό μαζί με ένα καλσόν και ένα ζευγάρι γόβες είναι το δίχτυ, που σε αυτή τη φάση θα το βρεις σε ασημί και χρυσό χρώμα. Όσο για τις micro mini φούστες της σεζόν, εδώ θα είμαι κάθετη στα metallics και θα σου πω ότι το vinyl και τα άλλα λαμπερά υφάσματα με shiny υφές τους ταιριάζουν πολύ.

sparkle-skirt-(2).jpg
sparkle-skirt-(7).jpg