Η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε ανατρεπτικά το μαύρο κολάν της με maxi παλτό

Η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε ανατρεπτικά το μαύρο κολάν της με maxi παλτό
Photo: NPD Photo Agency

Γιατί το αθλητικό μας κολάν μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής του στυλ μας.

Το αθλητικό στυλ το έχουμε όλες στο μυαλό μας σε ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο. Στο γυμναστήριο, στις εξωτερικές μας δραστηριότητες, στις casual εξόδους μας. Το ίδιο ισχύει και για το κολάν μας, το οποίο έχουμε συνδυάσει με τις χαλαρές μας μέρες, που θα αποφασίσουμε να ασχοληθούμε με το σώμα και τη φυσική μας κατάσταση. Όταν, λοιπόν, περνάμε μια κουρασμένη φάση, όπως αυτή την πρώτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου, και τι δεν θα δίναμε για να μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε όλη μέρα με το κλασικό μας μαύρο κολάν και τα αθλητικά μας παπούτσια, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

betty_maggira-(6).jpg

Σου έχω νέα, λοιπόν, γιατί το μαύρο σου κολάν μόλις αναβαθμίστηκε και έγινε το αγαπημένο all day item της Μπέττυς Μαγγίρα. Η Μπέττυ είναι μία από τις παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης με αψεγάδιαστο στυλ, οπότε σίγουρα καταλαβαίνεις ότι δεν θα έβγαινε από το σπίτι, αν δεν είχε ανακαλύψει το τέλειο athleisure look με κολάν και αθλητικά, που να ακολουθεί το υπόλοιπο chic style της.

https://www.instagram.com/p/C2HnI5aswYi/

H «Wonder» συλλογή του Marc Jacobs και το aprés show του οίκου Moncler μονοπώλησαν το Σαββατοκύριακο

Η Μπέττυ Μαγγίρα βρήκε το πιο chic σύνολο με κολάν και αθλητικά.

Ποια είναι συνήθως η βάση ενός επιτυχημένου αθλητικού outfit; Μία φόρμα και ένα φούτερ ή διαφορετικά ένα κολάν και ένα αθλητικό μπουστάκι. Ε, σήμερα θα κάνουμε ένα mix and match και θα ακολουθήσουμε την έμπνευση που μας δίνει η Μπέττυ Μαγγίρα και θα φορέσουμε ένα μαύρο κολάν και ένα hoodie σε oversized γραμμή, με μεγάλη κουκούλα.

betty_maggira-(4).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η Μπέττυ συμπλήρωσε το outfit με ψηλές, αθλητικές κάλτσες μέχρι τη γάμπα και ένα ζευγάρι sneakers. Αυτό που έκανε όμως της διαφορά, ήταν το καταπληκτικό maxi παλτό της, επίσης σε oversized γραμμή, σε ένα ιδιαίτερο καρό prints με το πράσινο και το μωβ να πρωταγωνιστεί. Το γκρι καπέλο της και τα μαύρα γυαλιά της απλώς έδωσαν μια πιο incognito νότα στην όλη εμφάνιση.

betty_maggira-(5).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Και κάπως έτσι μιας άκρως αθλητική εμφάνιση απέκτησε casual chic χαρακτήρα από μία γυναίκα που ξέρει τι θα πει styling και elegance. Πάρε και εσύ έμπνευση από το σύνολο της Μπέττυς Μαγγίρα και απογείωσε το μαύρο σου κολάν σε κάθε περίσταση.

betty_maggira-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency