Οδηγός αγοράς: 10 floral items που θα ανεβάσουν τη διάθεση μας -Τα αξεσουάρ κλέβουν την παράσταση

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: 10 floral items που θα ανεβάσουν τη διάθεση μας -Τα αξεσουάρ κλέβουν την παράσταση
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Και δεν μιλάμε μόνο για prints. Φέτος τα λουλούδια θα τοποθετηθούν κυριολεκτικά πάνω μας.

Κάθε άνοιξη είμαστε σε floral διάθεση. Αλλά αυτή τη φορά είμαστε λίγο παραπάνω. Γιατί δεν εννοούμε μόνο τα prints και τα λουλουδάτα μοτίβα που συνηθίζουν να κυκλοφορούν όλα τα αγαπημένα μας brands αυτή την περίοδο, αλλά και τα ίδια τα λουλούδια, στην πραγματική τους μορφή. Μην μπερδεύεσαι, δεν θα χρειαστεί να πας ανθοπωλείο, γιατί όλοι οι κορυφαίοι οίκοι φρόντισαν να μας δώσουν το πιο ανοιξιάτικο inspo μέσα από τις ready to wear και haute couture συλλογές τους για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024. Ξεκινώντας από τα ανάγλυφα λουλούδια του Valentino μέχρι τα λαμπερά τριαντάφυλλα του Olivier Rousteing για τον οίκο Balmain, έχουμε την πιο δυνατή έμπνευση για τη σεζόν που έρχεται.

Τζιν, καμπαρντίνα και sneakers: Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον πιο κλασικό συνδυασμό της άνοιξης

florals-(6).jpg

Αν μιλήσουμε τώρα πρακτικά, προφανώς και θα φορέσουμε και πάλι τα floral prints που έχουμε στη ντουλάπα μας. Μεγάλα τροπικά λουλούδια, μικρά ρομαντικά τριαντάφυλλα και iconic water colored άνθη που θυμίζουν έργα του Claude Monet είναι μόνο κάποια από τα patterns που καλό θα ήταν φέτος να δοκιμάσεις σε mix print.

florals-(4).jpg

Αυτό, όμως, που θέλω πραγματικά να δοκιμάσεις την άνοιξη του 2024 είναι να φορέσεις τα λουλούδια λίγο διαφορετικά και να βρεις έναν τρόπο να τα βάλεις στα αξεσουάρ σου. Στα κοσμήματα της άνοιξης για παράδειγμα εκτός από τις minimal, κλασικές επιλογές θα βρεις και πολλά ανάγλυφα λουλούδια στα χρώματα της σεζόν, ενώ τα υφασμάτινα τριαντάφυλλα συνεχίζουν να είναι ένα στοιχείο που μπαίνει στα περισσότερα Y2K looks των Scandinavian girls.

florals-(1).jpg

Τι θα έλεγες και για μία τσάντα σε ανάγλυφο, floral ύφασμα, ένα clutch με κούμπωμα που να θυμίζει το αγαπημένο σου λουλούδι ή και ένα μικρό τσαντάκι που να μοιάζει με μια τουλίπα για παράδειγμα; Ακολουθώντας την ίδια ακριβώς έμπνευση και τα παπούτσια της σεζόν απέκτησαν αντίστοιχα στοιχεία με οίκους όπως ο Gianvitto Rossi να διακοσμούν τα ψηλοτάκουνα mules τους με floral στοιχεία.

florals-(7).jpg

Εμείς ξεχωρίσαμε 10 items που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και θα σε κάνουν να ντυθείς στο mood της εποχής.

Οδηγός αγοράς: Οι 10 buy it now or regret it later αγορές του Απριλίου

Editor's choices: