Πώς να βρεις και να αναδείξεις το προσωπικό σου στυλ -Είναι πολύ πιο εύκολο από ό,τι νομίζεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Πώς να βρεις και να αναδείξεις το προσωπικό σου στυλ -Είναι πολύ πιο εύκολο από ό,τι νομίζεις
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Έχουμε κάποια εύκολα tips που θα σε βοηθήσουν να εκφραστείς μέσα από το ντύσιμό σου.

Το ντύσιμό μας καθρεφτίζει το ποιοι είμαστε. Και αν δεν πιστεύεις απόλυτα σε αυτό, τότε σίγουρα αναγνωρίζεις ότι τα ρούχα που επιλέγουμε να βάλουμε κάθε πρωί που σηκωνόμαστε από το κρεβάτι συμβολίζουν σε έναν βαθμό το πώς νιώθουμε τη δεδομένη περίοδο. Προσωπικά πιστεύω πολύ σε αυτή τη θεωρία, που για μένα έχει γίνει πράξη πολλές φορές και το συνειδητοποιώ κάθε φορά που κοιτάζω τον καθρέφτη μου.

7 εύκολα σύνολα με midi φούστα για να φορέσεις τον Απρίλιο

howtofind_your_personal-style-(1).jpg

Το θέμα είναι πώς θα μπορέσουμε τελικά να αποσαφηνίσουμε μέσα μας το στυλ, που μας ταιριάζει πιο πολύ, κάτι που μοιάζει σίγουρα με ένα ολόκληρο προσωπικό ταξίδι για τον καθένα μας και έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Προσπαθώντας, όμως, να ορίσουμε όσο μπορούμε την όλη διαδικασία και να σου δώσουμε κάποια απλά πρώτα tips για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου και να βρεις τα πρώτα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν.

howtofind_your_personal-style-(2).jpg

Πώς θα βρω το προσωπικό μου στυλ; Ακολουθούν οι απαντήσεις.

Ξανασκέψου τα trends

Δεν σημαίνει πως οτιδήποτε είναι τάση, παίρνει αυτόματα το πράσινο φως για τη ντουλάπα σου. Ένα χαρακτηριστικό πολλών γυναικών που καλό θα ήταν να αποβάλλεις. Δηλώνει ανασφάλεια και κάπως έτσι καταλήγεις με μια συλλογή χωρίς διαχρονικά ρούχα.

Ξέχνα για λίγο το fast fashion

Είναι μια παγίδα στην οποία έχουμε πέσει όλες, ας είμαστε ειλικρινείς. Μόνο που τέτοιου είδους αγορές συνήθως δεν έχουν κάποια προσωπικότητα και το ίδιο ισχύει και για το στυλ μας. Από την άλλη δεν σημαίνει ότι ένα πανάκριβο item θα μας δώσει το στυλ που αναζητάμε, για να εξηγούμαστε.

howtofind_your_personal-style-(12).jpg

Σκέψου το Core που θα έβαζες στη δική σου ντουλάπα

Ξέρεις ήδη το Barbiecore, το Cottagecore, το Balletcore και όλα τα συναφή aesthetics που παίζουν πολύ δυναμικά στα social media και τις τάσεις της κάθε σεζόν. Αλλά εσύ πώς θα έλεγες το δικό σου στυλ, ποιο όνομα θα του έδινες, ποια θα ήθελες να είναι η αισθητική που θα χαρακτηρίζει το δικό σου ντύσιμο; Think about it!

howtofind_your_personal-style-(10).jpg

Ξέχνα τους κανόνες

Μικρή είχα ένα βιβλίο για όλους εκείνους τους κανόνες που σου μάθαιναν να είσαι πριγκίπισσα (γύρευε τη 90s διαπαιδαγώγηση της ελληνικής επαρχίας), που στο τέλος κατέληγε στο ότι μια πραγματική πριγκίπισσα μπορεί να σπάσει όλους τους κανόνες, αποδεικνύοντας ότι είναι μια αληθινή royal. Κάτι τέτοιο ισχύει και στη μόδα. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να σπάσεις όλους τους κανόνες ή και κανέναν τους, φορώντας αυτό ακριβώς που σε κάνει να νιώθεις μοναδική.

How to: Πώς να οργανώσεις σωστά την ανοιξιάτικη ντουλάπα σου -Επιχείρηση ξεκαθάρισμα on!