Αυτά είναι τα 4 παντελόνια που θα φοράμε στο repeat την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτά είναι τα 4 παντελόνια που θα φοράμε στο repeat την άνοιξη
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Tέσσερα σχέδια που αξίζει να δοκιμάσεις τώρα και θα απογειώσουν τα looks σου.

Σε back to reality διάθεση αυτή η εβδομάδα, οπότε και εμείς αφήσαμε για λίγο τις φούστες και τα χαριτωμένα φορέματα της άνοιξης για να κάνουμε μία μικρή επιστροφή στα άνετα παντελόνια μας. Τα νέα σχέδια της άνοιξης είναι πολύ ενδιαφέροντα και αντλούν έμπνευση από πολλές αγαπημένες δεκαετίες. Από τα 90s, 00s αλλά και τα 70s.

Το Chloe «team» που συζητήσαμε στο Met Gala 2024-Επανάσταση ή μία σειρά εμφανίσεων εκτός dress code;

pants_spring-(9).jpg

Ξεκινάμε με τα wide leg παντελόνια μας και φθάνουμε στις stylish βερμούδες που όλες βλέπουμε πλέον παντού στα social media. Τα κορίτσια της μόδας έχουν αγκαλιάσει τις άνετες, baggy γραμμές και το ίδιο θα κάνουμε και εμείς μέσα στον Μάιο, ανανεώνοντας τα σύνολά μας με cool διάθεση.

pants_spring-(4).jpg
pants_spring-(6).jpg

Τα 4 must παντελόνια της φετινής άνοιξης.

Pyjama pants

Μήπως ανήκεις στις τολμηρές που φόρεσαν τα pyjama pants ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι; Και όταν λέω pyjama pants εννοώ το κλασικό παντελόνι με τις κάθετες ρίγες. Έχει την έγκριση των πιο cool κοριτσιών -aka των Γαλλίδων- και μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστεί με τις μπαλαρίνες σου αλλά και με ψηλοτάκουνα, γιατί όχι;

pants_spring-(5).jpg

Cargo

00s are (still) here! Και θα συνεχίσουν να είναι, οπότε βάλε άφοβα άλλο ένα cargo παντελόνι στη συλλογή σου. Σε τζιν, σατέν ή ελαφρύ βαμβακερό ύφασμα, ένα άνετο baggy cargo παντελόνι με μεγάλες τσέπες είναι ιδανικό για τα day looks της σεζόν.

Milano-str-S24-0465.jpg

Ψηλόμεσο

Είναι ένα σχέδιο που αγαπούν οι γυναίκες, γιατί κολακεύει ξεκάθαρα τη μέση και κάνει πιο μακριά τα πόδια. Φέτος, οίκοι όπως ο Loewe αποθέωσαν τα super high waisted παντελόνια, οπότε έχεις έναν λόγο να τα φορέσεις την άνοιξη.

pants_spring-(1).jpg

Βερμούδα

Είναι ανάμεσα στα πιο επίκαιρα παντελόνια του μήνα. Και είναι απόλυτα δικαιολογημένο, αν σκεφτείς ότι μιλάμε για το ιδανικό μήκος αυτή την εποχή, που ναι μεν θέλεις να αποκαλύψεις ένα μέρος των ποδιών σου, αλλά δεν είναι ξεκάθαρα και η κατάλληλη στιγμή για shorts. Η Miu Miu έδειξε cool, αθλητικές βερμούδες συνδυασμένες με πέδιλα και σακάκια, ενώ μπορείς επίσης να δοκιμάσεις τα tailored σχέδια του Jil Sander.

Οδηγός αγοράς: 10 μονόχρωμα items για την άνοιξη αν βαρέθηκες ήδη τα florals

Paris-str-F24-3774.jpg