Φόρεμα + πέδιλα: Ο νούμερο ένα συνδυασμός του καλοκαιριού -8 combos που θα αντιγράψουμε

Ναταλία Κατσακιώρη
Φόρεμα + πέδιλα: Ο νούμερο ένα συνδυασμός του καλοκαιριού -8 combos που θα αντιγράψουμε
Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Οι κορυφαίοι συνδυασμοί που θα φορέσουμε το καλοκαίρι στην πόλη.

Καυτό καλοκαίρι θα ζήσουμε πάλι, τραγουδούσαμε στα 00s, μόνο που δεν ξέραμε ότι σήμερα κάτι τέτοιο θα γίνει πραγματικότητα. Αρχές Ιουνίου και εμείς ζούμε ήδη τον πρώτο καύσωνα του καλοκαιριού με τα σαραντάρια να μας έχουν βρει οριακά απροετοίμαστους. Και κάπως έτσι το πώς να ντυθείς στην πόλη απαιτεί ένα ολόκληρο σχέδιο κάθε πρωί που ξεκινάς την μέρα σου. Λίγο πριν βγεις από την ασφάλεια του κλιματιστικού σου, κάνε το σωστό combo που θα σε κάνει να νιώσεις όσο το δυνατόν πιο άνετη και δροσερή. Και τα φώτα πέφτουν αυτόματα στα φορέματα της ντουλάπας μας.

Αθηνά Οικονομάκου: Βρήκε το τέλειο λευκό μπικίνι που κολακεύει τα πόδια

dress_sandals-(17).jpg

Εννοείται ότι όπου ακούς καλοκαίρι, αυτόματα σκέφεσαι και ένα ωραίο, ανάλαφρο φόρεμα. Τα αιθέρια, φυσικά υφάσματα που αφήνουν το σώμα να αναπνεύσει είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις για ένα σύνολο που θα φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Είμαι επίσης, σίγουρη ότι όλες έχουμε στη ντουλάπα μας παραπάνω από ένα φορέματα για την καλοκαιρινή σεζόν, οπότε τώρα είναι η ευκαιρία να τα αξιοποιήσουμε. Το κορυφαίο combo του καλοκαιριού θα είναι για πάντα ένα φόρεμα και ένα ζευγάρι πέδιλα, ψηλοτάκουνα ή flats, ανάλογα με το στυλ σου και τα παπούτσια που προτιμάς να φοράς.

dress_sandals-(4).jpg

Φυσικά, οι πιο εύκολοι συνδυασμοί γίνονται με τα minimal items της γκαρνταρόμπας μας, είτε μιλάμε για ένα 90s φόρεμα είτε για τα αγαπημένα μας strappy σανδάλια σε quite luxury aesthetic. Τα maxi φορέματα ταιριάζουν υπέροχα με τα flat T-bar sandals ενώ τα ρομαντικά φορέματα με τα statement, φουσκωτά, ρομαντικά μανίκια κάνουν το τέλειο combo με τα cage sandals που δίνουν έναν extra retro τόνο σε ένα outfit.

dress_sandals-(2).jpg

Tα slip dresses και τα ασύμμετρα φορέματα με έμπνευση από τα 00s μπορούν να φορεθούν με ψηλοτάκουνα mules, κάνοντας ένα tribute στην Carrie Bradshaw, ενώ ένα maxi all over printed φόρεμα πρέπει σίγουρα να συνδυαστεί με ψηλοτάκουνα platformed πέδιλα σε 70s mood. Εμείς ξεχωρίσαμε παρακάτω 8 σύνολα που αξίζει να αντιγράψεις τις επόμενες μέρες.

6+1 minimal σύνολα που θα φορέσουμε τις μέρες του καύσωνα

Φόρεμα + πέδιλα: 8 σύνολα για να φορέσεις μέσα στην εβδομάδα.