Στυλάτο καροτσάκι και στυλάτες μαμάδες!

Στυλάτο καροτσάκι και στυλάτες μαμάδες!


Από την στιγμή που ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος, ήξερα ότι θα ταλαιπωρηθώ μέχρι να αποφασίσω τι έπιπλα και τι καροτσάκι θα πάρω για το μωρό μου. Ήταν το άγχος της πρώτης φοράς, ήταν και όλα αυτά που άκουγα από πιο έμπειρες μαμάδες: «Να πάρεις καλό καροτσάκι για το παιδί, μη λυπηθείς τα λεφτά!», «πρόσεξε τι στρώμα θα επιλέξεις για το μωρό!», «πάρε ένα ασφαλές καθισματάκι!»...


Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να ψάξω και πολύ. Ήμουν τυχερή γιατί έμαθα από νωρίς για την Stokke! Εκτός από τα εξαιρετικά υλικά, την ποιότητα και την ασφάλεια που προσφέρουν αυτά τα προϊόντα σε παιδιά και γονείς, είναι και στυλάτα!

st2 b275c


Ξέρω ότι κάποιες μπορεί να δυσκολεύεστε να αποφασίσετε όμως μόλις έμαθα για μία σούπερ προσφορά της Stokke: Με την αγορά του Stokke® Xplory® True Black, σίγουρα δεν θα αντισταθείτε και σε ένα White Stripe Style Kit. Αυτή η έκδοση Style Kit διατίθεται σε περιορισμό αριθμό κομματιών παγκοσμίως και μόνο σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. Μάλιστα, όλα τα στοιχεία του σκελετού έχουν δεχθεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να επιτευχθεί η επιθυμητή μαύρη απόχρωση, για να κολακεύουν τα υφάσματα του καροτσιού.


Η έκδοση True Black περιλαμβάνει τον σκελετό του καροτσιούσε μαύρο χρώμα και το κάθισμα, ποτηροθήκη, τσάντα για τα ψώνια, ομπρέλα και πορτ μπεμπέ.

st3 915d7


Ανεξάρτητα από το στυλ σας, κλασικό, κουλ ή ροκ, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν διαχρονικό και μοντέρνο συνδυασμό, ντύστε το καρότσι σας True Black με κομψές ρίγες.