10 πράγματα που μου λείπουν πιο πολύ από την εργένικη- πριν τα παιδιά- ζωή μου

Πατούλια Κατερίνα
10 πράγματα που μου λείπουν πιο πολύ από την εργένικη- πριν τα παιδιά- ζωή μου

Η αλήθεια περιλαμβάνει μπόλικη αϋπνία!

Για να μην με παρεξηγήσεις τη ζωή μου χωρίς τα παιδιά μου δεν μπορώ να την σκεφτώ καν. Κι αυτό ξεκαθαρίσαμε το παραπάνω, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου, τα 10 πράγματα που μου λείπουν πιο πολύ από την εργένικη, πριν τα παιδιά ζωή μου!

1. Ο ύπνος, ο γλυκός όμορφος ύπνος χωρίς διαλείμματα για οκτώ ώρες σερί!
2. Οι ατελείωτες ώρες στα μαγαζιά και οι ατελείωτες δοκιμές ρούχων μέχρι που σχεδόν κλείνει το μαγαζί και δεν ξέρεις τι ώρα ξεκίνησες!
3. Το μπάνιο στη θάλασσα χωρίς να μεταφέρεις 10 κουβαδάκια, φορώντας μαγιό που δεν σε απασχολεί αν θα μπορεί να το τραβήξει το παιδί αλλά και το διάβασμα βιβλίου ενώ κάνεις ηλιοθεραπεία.
4. Το να μπορείς να αποφασίσεις να βγεις στις 10 το βράδυ και στις 10 και ένα να είσαι έξω από το σπίτι, χωρίς να πρέπει να βρεις νταντά τελευταία στιγμή.
5. Το να μην χρειάζεται να μαγειρεύεις κάθε μέρα. Κι αν μαγειρέψεις να είναι κάτι της στιγμής.
6. Το να μπορείς να βγεις από το σπίτι με το πιο μικρό και cute τσαντάκι στο οποίο φυσικά και δεν πρέπει να χωρέσουν πάνες, μωρομάντηλα, παιχνίδια και σνακ.
7. Η μοναξιά του ντους, η στιγμή που απολαμβάνεις το μπάνιο σου χωρίς να ακούς να σε φωνάζουν σχεδόν κλαίγοντας!
8. Το να ξοδεύεις χρήματα για εσένα χωρίς τύψεις. Γιατί λυπάμαι που το λέω, αλλά προηγείται το μαγιό του παιδιού κι όχι η αγορά του δικού σου ολόσωμου.
9. Το να καθαρίζεις το σπίτι και να παραμένει καθαρό για περισσότερα από 5 λεπτά.
10. Το ξενύχτι για διασκέδαση, ένα κοκτέιλ παραπάνω και το να μπορείς να κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι για να συνέλθεις από όλα τα προηγούμενα.

Διάβασε ακόμα: 5 φορές που εκτίμησα περισσότερο τη μαμά μου από τότε που απέκτησα παιδιά!