Η εγκυμονούσα Όλγα Φαρμάκη βρήκε τον πιο ωραίο τρόπο γυμναστικής

Η εγκυμονούσα Όλγα Φαρμάκη βρήκε τον πιο ωραίο τρόπο γυμναστικής

Βρήκε τον πιο ωραίο τρόπο γυμναστικής

Πριν μερικές εβδομάδας, η Όλγα Φαρμάκη αποκάλυψε πως περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό της σχέσης της με τον Σταύρο Μαντόπουλο και η παρουσιάστρια μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε εξομολογηθεί και την ανησυχία της για τα κιλά που έχει ήδη πάρει.

«Είμαι πέντε μηνών και έχω πάρει σχεδόν πέντε κιλά, νιώθω πως το σώμα μου έχει αλλάξει πολύ, κάτι μας έχουν πει για το φύλο, αλλά σε τρεις εβδομάδες θα ξέρω. Έχω μια εύκολη εγκυμοσύνη και μου επιτρέπεται να κάνω το πρόγραμμά μου», είχε τονίσει η Όλγα, η οποία όμως δεν σταματά να γυμνάζεται.

Μην σκεφτείς κάτι περίεργο και επικίνδυνο μιας και η Όλγα στο στούντιο πιλάτες που επισκέπτεται γυμνάζεται όπως ακριβώς θα μπορούσε να γυμνάζεται κάθε εγκυμονούσα.



Το ποδήλατο στο οποίο είδαμε την Όλγα αντί για κανονικό κάθισμα έχει μια μπάλα ισορροπίας η οποία μόνο καλό κάνει.

Η μπάλα είναι ιδανική για εγκυμονούσες για να αποφεύγεται ο πόνος στην μέση και τα πόδια ενώ είναι κατάλληλη και για άτομα με αιμορροΐδες.



Αυτό που πρέπει να προσέξεις αν έχεις κι εσύ μπάλα ισορροπίας είναι να μην κάθεσαι για περισσότερες από δύο ώρες, να την φουσκώνεις επαρκώς και να είναι το κατάλληλο μέγεθος για σένα.