Υπάρχει μια εφαρμογή που θα σε βοηθήσει να μείνεις έγκυος άμεσα

Πατούλια Κατερίνα
Υπάρχει μια εφαρμογή που θα σε βοηθήσει να μείνεις έγκυος άμεσα

Πέρα από το τεστ ωορρηξίας, δοκίμασε και το app

Έχεις προμηθευτεί τα απαραίτητα τεστ ωορρηξίας, θέλεις όσο τίποτα να αποκτήσεις ένα παιδί και υπάρχει μια εφαρμογή στο κινητό που υπόσχεται να σε βοηθήσει να τα καταφέρεις τελικά.

Εκτός από το να μετράς τους παλμούς σου, να ξέρεις πόσες θερμίδες έκαψες, υπάρχει μια εφαρμογή που μπορεί να σε ενημερώσει για το πότε είσαι πιο γόνιμη και πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου να μείνεις έγκυος.

Κι όλα αυτά χάρη στο dot app, την εφαρμογή ελέγχου της γονιμότητας που μπορεί να σου πει ποιες μέρες είναι πιο γόνιμες για σένα και να προβλέψει πότε είναι πιο πιθανό να μείνεις έγκυος ενώ είναι επιτυχής στο 76-88% των ανθρώπων που την χρησιμοποιούν, σύμφωνα και με τα στοιχεία του Planned Parenthood.

Το DOT, από τα αρχικά των λέξεων Dynamic Optimal Timing είναι εύκολη στη χρήση και εισάγοντας τα στοιχεία που πρέπει καθημερινά, μπορεί να σε βοηθήσει να ελέγξεις όχι μόνο τη γονιμότητά σου αλλά να κρατάς κι ένα ημερολόγιο για το πότε θα έρθει σχεδόν με σιγουριά η επόμενη περίοδος, αξιοποιώντας στο έπακρο τον αλγόριθμο της εφαρμογής.