Πασχαλινά δώρα για παιδιά; Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο όμορφα!

Πασχαλινά δώρα για παιδιά; Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο όμορφα!

Μπορεί το φετινό Πάσχα να είναι διαφορετικό, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν θα περάσουμε καλά.

Αν υπάρχει κάτι που γνωρίζουμε με σιγουριά την περίοδο που διανύουμε, είναι πως το φετινό Πάσχα, θα μας μείνει αξέχαστο. Φέτος δεν θα ταξιδέψουμε στα χωριά μας, ούτε θα επισκεφτούμε τα σπίτια των φίλων και των γνωστών μας για να χαρούμε μαζί αυτές τις ημέρες. Το Πάσχα που πλησιάζει, θα μείνουμε στο σπίτι, για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και φυσικά, τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα περάσουμε καλά. Διότι και τα αβγά μας θα βάψουμε και τα κουλουράκια μας θα ψήσουμε και το αρνί θα ετοιμάσουμε στον φούρνο, ενώ υπάρχει μια ακόμη πασχαλινή παράδοση, την οποία θα μπορέσουμε και φέτος να ακολουθήσουμε, ακόμη και αν δεν βγούμε εκτός σπιτιού. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά το να προσφέρουμε όμορφα δώρα στα βαφτιστήρια, τα ανίψια και τα παιδιά μας!

Ένα δώρο μπορεί να δώσει μεγάλη χαρά σε ένα παιδί, ειδικότερα αυτές τις ημέρες και σίγουρα έχει μεγάλη σημασία να συνεχίζουμε να τηρούμε και να ακολουθούμε τις αγαπημένες μας παραδόσεις, ακόμη και αν όλα γύρω μας αλλάζουν. Άλλωστε, εκτός από μια λαμπάδα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τα παιδιά περιμένουν το δωράκι τους!

dwraki

Τα καλά νέα είναι πως έχεις τη δυνατότητα να βρεις τα πιο όμορφα πασχαλινά δώρα από την άνεση του σπιτιού σου και τώρα, έχεις στη διάθεσή σου όλο τον χρόνο για να απολαύσεις μια online έρευνα αγοράς.

Κάθισε, λοιπόν, αναπαυτικά στον καναπέ σου, πάρε στα χέρια σου το smartphone σου και άρχισε τη διαδικτυακή αναζήτηση των φετινών πασχαλινών δώρων για το παιδί. Προτού το κάνεις όμως, ρίξε μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί. Περιλαμβάνει συμβουλές για το online shopping που αξίζουν την προσοχή σου την περίοδο που διανύουμε και φυσικά, μερικές εξαιρετικές ιδέες για πασχαλινά δώρα που θα σε εμπνεύσουν και θα κάνουν πιο εύκολο το διαδικτυακό, αγοραστικό σου «ταξίδι».

#1 Κάνε τις αγορές σου μόνο από eshop μιας γνωστής και αξιόπιστης εταιρείας

Με το online shopping να αποτελεί μονόδρομο σε ό,τι αφορά στις περισσότερες αγορές που θέλουμε να κάνουμε την περίοδο που διανύουμε, πολλοί είναι εκείνοι που ενδέχεται να εκμεταλλευτούν αυτό το γεγονός. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να κάνεις τις διαδικτυακές σου αγορές μόνο μέσα από ιστοσελίδες γνωστών και αξιόπιστων εταιρειών.

#2 Φρόντισε να θέσεις από την αρχή ένα budget

Προκειμένου να κάνεις πιο εύκολα και στοχευμένα τις αγορές σου, είναι επίσης σημαντικό να θέσεις από την αρχή ένα συγκεκριμένο budget για το δώρο που θέλεις να πάρεις για το παιδί. Αφού καταγράψεις τι περίπου ψάχνεις (θέλεις παιδικά παπούτσια, παιδικά ρούχα ή μήπως πατίνια και παιδικά ποδήλατα;), καθόρισε ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, το οποίο θέλεις ή μπορείς να δαπανήσεις.

#3 Χρησιμοποίησε τα σωστά φίλτρα για να βρεις το κατάλληλο δώρο

Το τι δώρο θα πάρεις στο παιδί, το βαφτιστήρι ή το ανιψάκι σου, εξαρτάται από τις ανάγκες και φυσικά, την ηλικία του. Ωστόσο, την περίοδο του Πάσχα, και ενόψει καλοκαιριού, παιδικά ρούχα όπως t-shirts, σορτσάκια και βερμούδες, αλλά και πιο καλοκαιρινά παπούτσια, όπως τα Crocs παιδικά αποτελούν αναμφίβολα «must». Για εμάς, εξαιρετικές ιδέες για δώρο για το παιδί συνιστούν επίσης τα πατίνια και τα παιδικά ποδήλατα για τις βόλτες που θα κάνει όταν δεν θα χρειάζεται να μένουμε πια σπίτι! Για να κάνεις πιο εύκολες και επιτυχημένες τις αγορές σου, καλό είναι να χρησιμοποιήσεις τα φίλτρα του eshοp που θα επισκεφτείς. Από τις δραστηριότητες που ενδιαφέρουν το παιδί, στη μάρκα που ενδεχομένως προτιμάς και από το φύλο του μικρού στο μέγεθος που φορά. Στο online κατάστημα της INTERSPORT εμείς ανακαλύψαμε φέτος πολλές και ξεχωριστές επιλογές και με τη βοήθεια των κατάλληλων φίλτρων, παραγγείλαμε με δωρεάν μεταφορικά (και στείλαμε όπου χρειαζόταν) άμεσα τα πασχαλινά δώρα για το παιδί!

bbbbbnnnnn

Τρία απλά βήματα αρκούν για να ολοκληρώσεις με επιτυχία τις φετινές, πασχαλινές αγορές για το παιδί. Ναι, φέτος το Πάσχα μένουμε σπίτι, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να γιορτάσουμε τις ξεχωριστές αυτές ημέρες και κυρίως, να βοηθήσουμε τα παιδιά να δημιουργήσουν νέες, όμορφες αναμνήσεις. Μπορεί η ζωή μας να έχει αλλάξει πολύ τον τελευταίο μήνα όμως, κάποιες παραδόσεις δεν αλλάζουν, ούτε πρόκειται να αλλάξουν. Και ευτυχώς, έχουμε τη δυνατότητα να τις απολαμβάνουμε και να τις ακολουθούμε, ακόμη και εντός σπιτιού, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.