Ποια μαμά;

Ποια μαμά;

Είσαι η μανούλα που θα του δείξει τον κόσμο; Η μαμά που θα του μάθει τα πάντα; Η μαμά που θα παίξει και αυτή σαν να είναι παιδί ή η μαμά που δεν θέλει ποτέ να το αποχωριστεί; Παίξε τώρα, μάθε ΠΟΙΑ ΜΑΜΑ είσαι και χάρισε την φροντίδα που αξίζει το μωράκι σου με τα προϊόντα Εύρηκα Baby και Εύρηκα Newborn!

Είσαι νέα μανούλα, ή περιμένεις να γίνεις μανούλα σε λίγους μόνο μήνες; Τώρα, μπορείς να χαρίσεις στο μωρό σου απαλή φροντίδα που διαρκεί με τα προϊόντα Εύρηκα Baby και Εύρηκα Newborn που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα βρεφικά ρούχα, δερματολογικά ελεγμένα και υποαλλεργικά και φυσικά με την εγγύηση της Εύρηκα! Το Εύρηκα Baby υγρό απορρυπαντικό εγγυάται τη φροντίδα των ρούχων του μωρού σου που όσο κι αν πλυθούν παραμένουν αφράτα σαν καινούργια! Για άνεση, υγιεινή και πολλές μυρωδάτες αγκαλιές!

Και για να είναι και τα σκεύη του μωρού πραγματικά καθαρά, εμπιστέψου το υγρό πιάτων Εύρηκα Baby που είναι ειδικά μελετημένο για τα βρεφικά σκεύη και καθαρίζει αποτελεσματικά, χάρη στο πράσινο σαπούνι και το εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι και λεμόνι!

Εκτός από τα Εύρηκα Baby, μοναδικά προϊόντα για τα ρουχαλάκια του μωρού είναι και τα πιο ειδικά προϊόντα για νεογέννητα, τα απορρυπαντικά και μαλακτικά Εύρηκα Newborn!

Το υγρό απορρυπαντικό και το μαλακτικό Εύρηκα Newborn, με >94% φυσικά και φυτικής προέλευσης συστατικά, είναι δερματολογικά ελεγμένα και υποαλλεργικά και είναι ιδανικά για να γίνουν το πρώτο απορρυπαντικό και μαλακτικό του. Το υγρό απορρυπαντικό Εύρηκα Newborn ξεχωρίζει και με έναν ακόμα τρόπο! Είναι το μοναδικό υγρό απορρυπαντικό για βρεφικά ρούχα που δε φέρει καμία επισήμανση επικινδυνότητας, δείγμα της απόλυτης συμβατής χρήσης για νεογέννητα.

evrikaaaa

Θέλεις να τα δοκιμάσεις; Παίξε το παιχνίδι!

Μπες στο www.eurekababy.gr/poiamama/ , επίλεξε τις απαντήσεις που σε αντιπροσωπεύουν περισσότερο, μάθε αν είσαι η μαμά Αγκαλίτσα, η μαμά Εξερευνητής, η μαμά Βικιπαίδεια ή η μαμά Παιδί και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις υπέροχα δώρα από την Εύρηκα!