Τα δώρα που κάθε παιδί εύχεται να του φέρει φέτος ο Άγιος Βασίλης!

Τα δώρα που κάθε παιδί εύχεται να του φέρει φέτος ο Άγιος Βασίλης!

Για να συνεχίσει βεβαίως να πλανάται σε κάθε σπίτι η μαγεία των ημερών, οφείλουμε και εμείς οι μαμάδες με την σειρά μας, να οργανώσουμε τη λίστα των δώρων, όπως ακριβώς ζήτησαν τα μικρά μας αγγελούδια από τον Άγιο Βασίλη, στο καθιερωμένο γράμμα τους

Tα Χριστούγεννα έρχονται και όλοι εμείς τα περιμένουμε με ανυπομονησία. Περισσότερο όμως από τον καθένα, οι μικροί μας φίλοι, είναι εκείνοι που δεν βλέπουν την ώρα να φορέσουν τα γιορτινά τους ρούχα και να ανταλλάξουν ευχές, μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αναμφίβολα, η χριστουγεννιάτικη περίοδος, δεν είναι τυχαία η πιο ωραία εποχή του χρόνου. Πέρα από τα στολίδια, τα λαμπιόνια και τη γιορτινή διάθεση, υπάρχει και ένας επιπλέον λόγος που όλοι τα περιμένουν πώς και πώς. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά το γεγονός πως είναι η εποχή των δώρων, και μάλιστα των καλύτερων δώρων του χρόνου. Είναι αυτή η γλυκιά προσμονή του Άγιου Βασίλη, που τον περιμένουμε κάθε χρόνο, στην ώρα του, να ξανάρθει για να εκπληρώσει την πιο μεγάλη επιθυμία μας, παρέα με το τεράστιο έλκηθρό του και τους γελαστούς ταράνδους, που τον συντροφεύουν σε κάθε χριστουγεννιάτικη «αποστολή».

Για να συνεχίσει βεβαίως να πλανάται σε κάθε σπίτι η μαγεία των ημερών, οφείλουμε και εμείς οι μαμάδες με την σειρά μας, να οργανώσουμε τη λίστα των δώρων, όπως ακριβώς ζήτησαν τα μικρά μας αγγελούδια από τον Άγιο Βασίλη, στο καθιερωμένο γράμμα τους. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να φέρουμε εις πέρα τη δική μας οικογενειακή «αποστολή», πηγαίνοντας μία βόλτα στο αγαπημένο μας Golden Hall.

Για τη μικρή πριγκίπισσα του σπιτιού

Ποια θα μπορούσε να είναι η πρώτη μας στάση, αν όχι το κατάστημα Public, καθώς γνωρίζαμε πως εκεί θα βρούμε ακριβώς ό,τι είχε ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη η μικρή μας πριγκίπισσα, φέτος τα Χριστούγεννα.

Untitled

Public, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838886

Λίγη ώρα αργότερα λοιπόν, επιλέξαμε το εντυπωσιακό «Castle Princess», το οποίο περιλαμβάνει τρεις κούκλες και μία έξτρα κούνια κήπου, έτσι ώστε η μικρή σου να μην «χορταίνει» παιχνίδι όλη την ημέρα, όπως ακριβώς και η δική μας.

NT GoldenHall Queen.gr SANTACLAUSkids final gp 002 Ć 1 html b22124189d7ce474

Public, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838886

Ανακαλύπτοντας έναν νέο κόσμο

Και μιας και η βόλτα μας στο συγκεκριμένο κατάστημα μας συνεπήρε, χάρη στην πληθώρα διαφορετικών παιχνιδιών, δεν γινόταν να μην κατευθυνθούμε σε ακόμα διαχρονικό και αγαπημένο κατάστημα, το οποίο έχει δημιουργηθεί κατόπιν σύμπραξης δύο εταιρειών και ονομάζεται, Lego – Moustakas.

NT GoldenHall Queen.gr SANTACLAUSkids final gp 002 Ć 1 html 980bdbd59e977ae0

Lego – Moustakas, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6857016

Άλλωστε, κανένα παιδί ή ενήλικας, δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει το γεγονός πως όταν ένας αληθινός παιχνιδάς και ένα θρυλικό παιχνίδι αποφασίζουν να συνεργαστούν... το παιχνίδι απογειώνεται!

Εκεί λοιπόν βρήκαμε και εμείς το ιδανικό παιχνίδι για τον δικό μας, «Lego Lover», αλλά και για όλη την οικογένεια, από την καινούργια ετήσια Christmas Edition, η οποία λέγεται «Santa Spirit». Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα περάσουμε ώρες φτιάχνοντας το χριστουγεννιάτικο σπίτι Lego, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ένα δέντρο που φωτίζεται και αρκετά διαμάντια.

NT GoldenHall Queen.gr SANTACLAUSkids final gp 002 Ć 1 html 4991a432868e9140

Lego – Moustakas, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6857016

Το «άλφα» και το «ωμέγα» είναι η πρωτοτυπία

Συνεχίζοντας τη βόλτα μας και περνώντας από το κατάστημα Octopus, γνωρίζαμε πως δεν θα μπορούμε να διαλέξουμε, τι θα πρωτοπάρουμε. Άλλωστε, πρόκειται για ένα κατάστημα, το οποίο χαρίζει απίστευτα και ξεχωριστά δώρα, τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους. Μην αισθανθείς ενοχές λοιπόν, αν θελήσεις να ξεκλέψεις λίγο χρόνο αγοράζοντας ένα δώρο και για τον εαυτό σου!

NT GoldenHall Queen.gr SANTACLAUSkids final gp 002 Ć 1 html af27dbbd43c2ca95

Octopus, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6839465

Για τους μικρούς μας φίλους, βρήκαμε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπες ιδέες, ποιότητα και προσιτές τιμές, ένα παιχνίδι bowling, κατάλληλο για παιδιά, το οποίο μπορεί να τα βοηθήσει να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο συγκεκριμένο άθλημα, που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

NT GoldenHall Queen.gr SANTACLAUSkids final gp 002 Ć 1 html d3a7af4b7248a885

Octopus, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6839465

Ώρα για το τέλειο χριστουγεννιάτικο γλυκό

Και επειδή οι λιχουδιές δεν λείπουν από κανένα σπίτι που είναι γεμάτο παιδικές φωνές, κάτω από το στολισμένο μας δέντρο, δεν θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο γλυκό με «καταγωγή» από την Ιταλία, το λεγόμενο Panettone.

NT GoldenHall Queen.gr SANTACLAUSkids final gp 002 Ć 1 html 8cde9f27be7d7fd5

Press Gallery, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838576

Το κατάστημα Press Gallery ευτυχώς μας είχε τη λύση, προσφέροντάς μας το αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων σε μία άκρως γιορτινή συσκευασία. Πίστεψέ μας, αυτές τις γιορτές όλες και όλοι θα έρχονται από νωρίς στο τραπέζι για πρωινό, χωρίς καθόλου γκρίνια και παράπονα, αρκεί να υπάρχουν μερικά κομμάτια Panettone, επάνω σε αυτό και λίγο ζεστό γάλα.

NT GoldenHall Queen.gr SANTACLAUSkids final gp 002 Ć 1 html 2dbef13a2ae668e9

Press Gallery, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838576

Δώρα για τη μικρή και τον μικρό μας

Ανακαλύψαμε δύο ακόμη παιχνίδια που σίγουρα θα λατρέψουν τα παιδιά μας, ένα για εκείνον και ένα για εκείνη.

Ladies first φυσικά και φύγαμε για το μοναδικό κατάστημα To γαϊτανάκι, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Golden Hall. Εκεί, ανακαλύψαμε ένα πανέμορφο ροζ καρότσι, της ισπανικής εταιρείας «Arias», το οποίο κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις, λειτουργώντας ακριβώς όπως ένα αληθινό καρότσι.

NT GoldenHall Queen.gr SANTACLAUSkids final gp 002 Ć 1 html c941692eb4368c2a

To γαϊτανάκι, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6206710

Δεν υπάρχει κοριτσάκι που δεν θα θέλει οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας, να πηγαίνει βόλτες το νεογέννητο μωρό της, μέσα και έξω από το σπίτι, παρέα με το μωρό της.

NT GoldenHall Queen.gr SANTACLAUSkids final gp 002 Ć 1 html d6e88b09dd092e6a

To γαϊτανάκι, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6206710

Για εκείνον, η επιλογή είχε γίνει πριν ακόμη εισέλθουμε στο κατάστημα Cozy Kids, καθώς το κόκκινο αυτοκίνητο της βιτρίνας, «μαγνήτισε» το βλέμμα μας. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα συλλεκτικό αυτοκίνητο, φτιαγμένο από μέταλλο σε ένα υπέροχο κόκκινο χρώμα, το οποίο είναι κατάλληλο για παιδιά από τριών έως έξι ετών.

NT GoldenHall Queen.gr SANTACLAUSkids final gp 002 Ć 1 html 681237e1373eb045

Cozy Kids, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106892765

Σίγουρα θα ενθουσιαστούν τα παιδιά σας και θα ασχολούνται μόνο με αυτό, δίνοντάς σας μερικές στιγμές ηρεμίας!

NT GoldenHall Queen.gr SANTACLAUSkids final gp 002 Ć 1 html d34e4ad457185f16

Cozy Kids, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106892765

Το απόλυτο παιχνιδάδικο

Αμέσως μετά, οδηγηθήκαμε χωρίς δεύτερη σκέψη προς το κατάστημα Μουστάκας toys signature store, στη νέα πτέρυγα, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Golden Hall, για να ανακαλύψουμε ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία από εντυπωσιακά κάστρα, νεράιδες, τρυφερά αρκουδάκια, κούκλες, αυτοκίνητα και ό,τι έχεις φανταστεί, το τέλειο παιχνίδι για αυτές τις γιορτές.

NT GoldenHall Queen.gr SANTACLAUSkids final gp 002 Ć 1 html 8325ce7666ecb94f

Μουστάκας toys signature store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 7546030-031

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το παγωτατζίδικο, το οποίο κέντρισε την προσοχή μας, θα αποτελέσει το νέο αγαπημένο παιχνίδι τους. Η βιτρίνα με τα παγωτά και τα υπέροχα χρώματα με τα οποία είναι φτιαγμένο, θα απασχολούν σίγουρα με τις ώρες τα μικρά μας, αυτή τη χρονιά που έρχεται. Το συγκεκριμένο παιχνίδι απευθύνεται σε παιδιά από τριών ετών και πάνω.

NT GoldenHall Queen.gr SANTACLAUSkids final gp 002 Ć 1 html bcc7ab8fd7752f66

Μουστάκας toys signature store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 7546030-031

Αυτές τις γιορτές, το όνειρο και η ευχή κάθε παιδιού, θα γίνει πραγματικότητα, γεμίζοντας κάθε σπίτι με παιδικά γέλια και χαμόγελα. Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μια «κλεφτή» ματιά στο γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη και να κατευθυνθείς όσο πιο γρήγορα μπορείς, προς τα στολισμένα και γιορτινά καταστήματα του Golden Hall.