Οι Απόκριες ήρθαν! Πώς θα φτιάξεις με το παιδί σου την πιο ευφάνταστη μάσκα-παγώνι

Μαρία Ροδίτη
Οι Απόκριες ήρθαν! Πώς θα φτιάξεις με το παιδί σου την πιο ευφάνταστη μάσκα-παγώνι

Η μάσκα-παγώνι είναι γεμάτη με χρώματα, έχει λεπτομέρειες glitter και θα χαρίσει στην κόρη σου τα πιο… κολακευτικά σχόλια ever από μικρούς και μεγάλους.

Το Τριώδιο άνοιξε, οι Απόκριες είναι εδώ και σίγουρα το μικρό σου θα έχει αρχίσει να σε πιλατεύει να αγοράσετε καινούρια στολή, διάφορα αποκριάτικα αξεσουάρ και κομφετί. Θέλει, άλλωστε, να είναι προετοιμασμένο για τη γιορτή του σχολείου ή για κάποιο αποκριάτικο πάρτι για το οποίο θα λάβει πρόσκληση.

Καλά ως εδώ και στολή θα του αγοράσεις! Γιατί, όμως, να μη φτιάξετε μαζί και μια ευφάνταστη αποκριάτικη μάσκα, που όμοιά της δεν θα έχει κανένα άλλο παιδάκι; Σκέψου ότι έτσι το παιδί σου θα ξεχωρίσει γιατί θα φορά ένα κομμάτι μοναδικό, ενώ θα το κρατήσεις και απασχολημένο όση ώρα κάνετε μαζί τη χειροτεχνία. Θα περάσετε, δηλαδή, μαζί και δημιουργικό χρόνο.

duff toketos

6 celebrities αγαπούν το σώμα και την εγκυμοσύνη τους – Τα εμπνευσμένα quotes τους

Μάσκα παγώνι για… super wow αποκριάτικες εμφανίσεις

Αν έχεις κόρη, συγκέντρωσε από τώρα τα υλικά που θα χρειαστείς και φτιάξε την πιο glam μάσκα παγώνι για τις φετινές Απόκριες. Πάρε ένα μπλε ελεκτρίκ τετράγωνο χαρτόνι και δίπλωσέ το στη μέση σαν να φτιάχνεις ένα βιβλίο.

Στη συνέχεια, σχεδίασε με μολύβι τη μάσκα με φτερά στις άκρες της και μάτι στο κέντρο και έπειτα πέρασέ τα από πάνω με μαρκαδόρο. Τώρα με ένα ψαλίδι κόψε τα περιγράμματα που έχεις σχηματίσει και έτοιμο το πρώτο σκέλος του δημιουργήματός σας.

priyanka.sachan.abhi 240561080 1860531834151273 4216218515279113965 n

Πάρε ένα κομμάτι λευκό χαρτί και δημιούργησε μια δεύτερη, μικρή μάσκα. Ειδικότερα, τοποθέτησε το λευκό χαρτί κάτω από το μάτι της μπλε μάσκας και σχημάτισέ το. Κόψε και πάλι το περίγραμμα του λευκού χαρτιού με το ψαλίδι. Τώρα, τη νέα μάσκα που σχημάτισες κόλλησέ τη με κόλλα πάνω στην μπλε μάσκα.

Μύτη δεν έχει το παγώνι; Φυσικά και έχει και θα τη δημιουργήσεις κόβοντας ένα μικρό κομματάκι από πορτοκαλί χαρτόνι και κολλώντας το πάνω στη μάσκα.

Συνέχισε στο βίντεο… για να δεις και την υπόλοιπη διαδικασία!



Να ξέρεις πως θα χρειαστείς μερικά glitter σε διάφορα χρώματα, λάστιχο για να μπορέσει το παιδί σου να φορέσει τη μάσκα, χαρτόνια σε διάφορα έντονα χρώματα, μπλε και πορτοκαλί μαρκαδόρους!

Καλή επιτυχία και καλές Απόκριες!

Cover photo: @thecarnivalmask

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ