Τούνη, Συνατσάκη, Σπυροπούλου, Φουρέιρα ή πώς οι celebs ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους

Τούνη, Συνατσάκη, Σπυροπούλου, Φουρέιρα ή πώς οι celebs ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στο ευρύ κοινό, αποτελεί μια ξεχωριστή στιγμή για τις απανταχού celebs που έχουν βρει τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο για να πουν στους fans τους ότι κυοφορούν.

Από εκείνον τον Φεβρουάριο του 2017, οπότε και η Beyonce πόζαρε στην πιο iconic φωτογράφηση για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στα δίδυμα παιδιά της, έχουν περάσει πολλά χρόνια.

Στα χρόνια αυτά το Instagram μεγάλωσε, οι ιδέες των celebs έγιναν πιο μεγάλες και τα posts για την ανακοίνωση μιας εγκυμοσύνης ακολούθησαν τον χαρακτήρα κάθε διάσημης γυναίκας στην πιο ιερή αυτή στιγμή της ζωής της.

Μανούλες to be κάνουν Post ανακοίνωσης!

https://www.instagram.com/p/BP-rXUGBPJa

It's official: Η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος - Η τρυφερή ανακοίνωση και το σχόλιο της Συνατσάκη

https://www.instagram.com/p/Ck599vBq_aC

Μέσα σε μία ημέρα, το post ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης της Ελένης Φουρέιρα, αγκαλιά με τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία στο κρεβάτι έχει ξεπεράσει τις 320.000 likes ενώ η showbiz δεν σταματά να εύχεται στην τραγουδίστρια. Μετά από έντονη φημολογία πέντε περίπου μηνών, η Ελένη αποφάσισε με λίγα λόγια να μας εξηγήσει πως ένα και ένα κάνουν τρία, μπορεί και τέσσερα!

Η Ιωάννα και το μικρό θαύμα της:

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη έγινε πιο αμερικάνικα, με το θετικό τεστ εγκυμοσύνης και μια αγκαλιά κόκκινα τριαντάφυλλα ανά χείρας. Η ανακοίνωση έλαβε χώρα τη στιγμή που οι φήμες ήθελαν την Τούνη χωρισμένη από τον πατέρα του παιδιού της, Δημήτρη Αλεξάνδου και κάπως έτσι, στο Post αυτό έλειπε κάποιο ταγκ στον μέλλοντα μπαμπά.

Η Τούνη δεν παρέλειψε να γράψει ένα μεγάλο κείμενο για την υπερφυσική σύνδεση του γιου της με την μητέρα της που έφυγε νικημένη από τον καρκίνο.

Το ποστ της Ιωάννας έχει ξεπεράσει τις 350 χιλιάδες likes.

https://www.instagram.com/p/CgKTFRMoWS4

Η Κωνσταντίνα και η κοιλίτσα της:

Πάλι μετά από έντονη φημολογία πολλών μηνών, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε ανήμερα της Παναγίας της Τσαμπίκας, να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τονίζοντας:

«Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της.
Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει». .

https://www.instagram.com/p/CiPRPr1rl4G

Στο ποστ της η Κωνσταντίνα είναι μόνη και χαϊδεύει τρυφερά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Το απόλυτο ποστ αγάπης της Μαίρης Συνατσάκη:

Ως απόλυτη Ελληνίδα Influencer, η Μαίρη Συνατσάκη έκανε ένα ζηλευτό ποστ για να ανακοινώσει τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της.

Στην αγκαλιά του αγαπημένου της Ίαν πόζαρε η Μαίρη ενώ τεράστια μπαλόνια έγραφαν «Baby coming soon»!

https://www.instagram.com/p/CgrJAerrlsQ

To κείμενο της Μαίρης ήταν παράλληλα αφιερώμενο σε όλα εκείνα τα κορίτσια που παλεύουν να γίνουν μαμάδες, όπως και η ίδια η Μαίρη τόνισε πως έπρεπε να περάσει και η ίδια τις δικές της δυσκολίες για να μείνει έγκυος.

https://www.instagram.com/p/CLRkBZHHSLH

Με ένα Σ' αγαπώ και ένα Ευχαριστώ στο κείμενό της και με μια καλλιτεχνική φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, αποφάσισε πριν δύο περίπου χρόνια η Μαρία Ηλιάκη να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της.

Το πιο ωραίο δώρο για τα Χριστούγεννα:

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψαν πως περιμένουν τα δίδυμα κοριτσάκια τους

https://www.instagram.com/p/CInLg-xF1dE

Η αναφορά στον Άγιο Βασίλη αλλά και στις γυναίκες εκείνες που παλεύουν με την υπογονιμότητα, έκανε το ποστ της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης της Χριστίνας ένα από τα πλέον δημοφιλή.

Η δεύτερη εγκυμοσύνη!

Αγκαλιά με τον γιο της Μάξιμο και με τον αριθμό δύο, αποφάσισε η Αθηνά Οικονομάκου να αποκαλύψει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CKBukyvn_zW

«Η ευτυχία και η κοιλίτσα μου δεν κρύβονται πια», είχε τονίσει χαρακτηριστικά η Αθηνά στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στη Sienna!

It's official: Η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος - Η τρυφερή ανακοίνωση και το σχόλιο της Συνατσάκη