Μετά την επιλογή του νυφικού ακολουθούν οι πρόβες

Μετά την επιλογή του νυφικού ακολουθούν οι πρόβες

Το φανταστήκατε, το αναζητήσατε, το βρήκατε το νυφικό των ονείρων σας. Και τώρα τι; Πιστεύετε πως θα σας περιμένει πανέτοιμο, σιδερωμένο και φροντισμένο, απλωμένο πάνω στο κρεβάτι σας χωρίς να χρειαστεί η δική σας συμμετοχή; Αμ δε!

Το σύνηθες είναι πως θα χρειαστείτε 3-5 πρόβες. Πιθανόν να πρέπει να κοπιάσετε λιγάκι παραπάνω αν το νυφικό είναι σχεδιασμένο εξαρχής για εσάς.
Στην πρώτη πρόβα θα συμφωνήσετε με τη μοδίστρα για τις τυχόν αλλαγές που χρειάζονται αν, ας πούμε, το στρίφωμα πρέπει να κοντύνει ή να μακρύνει ή αν το φόρεμα τραβάει σε κάποιο σημείο.

Στην δεύτερη -τρίτη θα αποφασίσετε αν οι αλλαγές που έγιναν είναι ικανοποιητικές ή χρειάζονται κι άλλες. Στην επόμενη πρόβα το φόρεμα πρέπει να είναι έτοιμο, όπως ακριβώς θα είναι την ημέρα του γάμου σας.

Στην τελευταία πρόβα (που καλό είναι να γίνει πολύ κοντά στην ημέρα του γάμου σας) θα κάνετε τις νέες αλλαγές που τυχόν χρειάζονται αν έχετε πάρει/ χάσει κιλά. Για καλό και για κακό πάρτε στις πρόβες μαζί σας και μια φίλη με βλέμμα πιο αυστηρό από τον σχεδιαστή και τη μοδίστρα και αντίληψη πιο αντικειμενική από τη δική σας που ενδεχομένως έχει βουτήξει σε ωκεανούς συγκίνησης.