Just Married: Η Sofia Vergara παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Joe Manganiello!

Just Married: Η Sofia Vergara παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Joe Manganiello!

Δες το απίστευτο νυφικό της, αλλά και όλες τις φωτογραφίες από την τελετή

Στο Palm Beach της Florida επέλεξαν να παντρευτούν οι Sofia Vergara και Joe Manganiello, σε ένα σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι. Η όμορφη ηθοποιός αποφάσισε όμως να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνουν οι περισσότερες διάσημες κυρίες της showbiz. Ενώ η πλειονότητα των celebrities απαγορεύει πλέον τα κινητά τηλέφωνα και τους φωτογράφους στους γάμους, η Vergara μας αποκάλυψε, καρέ-καρέ, όλα όσα συνέβησαν την πιο όμορφη μέρα της ζωής της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία για κάθε στιγμή της τελετής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Δες επίσης: Μόλις πειστήκαμε ότι ο γάμος της Sofia Vergara θα γράψει ιστορία για το Hollywood

Πώς ήταν το νυφικό που φόρεσε η σταρ και τι επέλεξε να φορέσει στο bachelor party της; Δες το νυφικό της Sofia Vergara παρακάτω και όλες τις φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της, στην παραπάνω gallery!

12 94ee6

Το μάξι παραμυθένιο νυφικό της, σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εκείνη από τον οίκο Zuhair Murad και πραγματικά ήταν ένα από τα πιο ωραία νυφικά που έχουμε δει ποτέ. 32 άνθρωποι εργάστηκαν πάνω στο φόρεμα, το οποίο είχε 350 πολύτιμους λίθους, 4 κιλά παγιέτα, περίπου 3 κιλά πέρλες, ενώ χρειάστηκαν 1657 ώρες για να ολοκληρωθεί.

600 sofia vergara sketch IMG 1708 7fc68

Συγχαρητήρια στο όμορφο ζευγάρι!