Τρεις τάσεις στα νυφικά φορέματα που θα βλέπεις παντού το 2021

Τρεις τάσεις στα νυφικά φορέματα που θα βλέπεις παντού το 2021

«Less is more», o χρυσός κανόνας της μόδας που θα εφαρμοστεί και στα νυφικά φορέματα της επόμενης σεζόν.

Βιώνουμε μία πρωτόγνωρη πραγματικότητα σε όλα τα επίπεδα, γάμοι με 9 καλεσμένους στην εκκλησία και 20 άτομα στο wedding party. Δεξιώσεις που «αναγκαστικά» ολοκληρώνονται στις 12 το βράδυ και μυστήρια που τελούνται μόνο με τη χρήση μάσκας, περιγράφουν τη νέα κανονικότητα σε αυτήν την τόσο τρυφερή και όμορφη μέρα για τη ζωή ενός ερωτευμένου ζευγαριού.

Η πανδημία δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τον τρόπο που τελούνται οι γάμοι, και τα υπόλοιπα θρησκευτικά μυστήρια, όπως ακριβώς δεν θα μπορούσε να μην ορίσει νέες τάσεις και στα νυφικά φορέματα για την επόμενη σεζόν όπου λογικά ο COVID-19 θα δηλώνει ακόμα την παρουσία του στις ζωές μας.

Τρία νέα trends στα νυφικά φορέματα -τα δύο από τα οποία έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν- πρωταγωνιστούν στις επιλογές κάθε κοπέλας που σκοπεύει να παντρευτεί μέσα στο 2021 και υποστηρίζουν τις αρχές του «less is more». Πιο απλά, πιο λιτά και με οικολογικό χαρακτήρα τα νέα wedding trends είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες αυτής της δύσκολης, σύγχρονης εποχής χωρίς όμως να χάνουν την κομψότητα και τον ρομαντισμό τους. Αν σκοπεύεις να ντυθείς νυφούλα, τσέκαρέ τα στην παρακάτω gallery... γιατί στο τέλος, η αγάπη (και το στυλ) μπορεί να νικήσει τα πάντα!
Δες επίσης: Τα εμπριμέ σετ ρούχων μπορούν να φορεθούν πολύ κομψά αν προσέξεις 3 πράγματα