Πώς θα παντρευτούμε φέτος: Όλες οι hot τάσεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πώς θα παντρευτούμε φέτος: Όλες οι hot τάσεις

Τα μελλόνυμφα ζευγάρια περίμεναν πώς και πώς τα νέα μέτρα για τους γάμους.

Ολοένα και περισσότερα ζευγάρια παρακολουθούσαν διαρκώς τα μέτρα περιμένοντας την αύξηση του ορίου των καλεσμένων. Οι εμβολιασμοί στην χώρα μας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και σαν αποτέλεσμα υπάρχει βελτίωση στο επιδημιολογικό φορτίο και ελάφρυνση των περιοριστικών μέτρων.

Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις του κράτους, πολλοί μελλόνυμφοι έσπευσαν να κανονίσουν όλες τις λεπτομέρειες του επερχόμενου γάμου τους. Καθώς οδεύουμε προς την μετά covid-εποχή, έχουμε κάθε λόγο να αναμένουμε λαμπερές τελετές και ευτυχισμένα ζευγάρια που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως το είχαν ονειρευτεί. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος υπάρχουν μερικά #weddingtrends που αναμένεται να κυριαρχήσουν το φετινό καλοκαίρι.

gamos8

Παντρεύεσαι; Κάνε κλικ εδώ για να βρεις 5 dos και don'ts για την ημέρα του γάμου

1) Οι φωτογραφίες του γάμου θα είναι 100% αυθόρμητες

Ο διάσημος φωτογράφος, Holly Clark, επισημαίνει ότι δουλειά του φωτογράφου γάμων είναι να αποτυπώσει την οικειότητα, την τρυφερότητα και την συγκινητική ατμόσφαιρα εκείνης της ημέρας. Μετά την πανδημία ολοένα και περισσότερα ζευγάρια ζητούν αυθμόρμητες φωτογραφίες και όχι τα κλασικά, οικογενειακά πορτρέτα.

2) Επιστρέφουν τα υπερατλαντικά γαμήλια ταξίδια

Πλέον οι νεόνυμφοι μπορούν να ταξιδέψουν πολύ πιο ελεύθερα και να επισκεφθούν τον προορισμό των ονείρων τους. Αρκετοί είναι μάλιστα εκείνοι που κλείνουν εισιτήρια για μέρη όπως οι Μαλδίβες και οι Σεϋχέλλες όπου θα ζήσουν χαρούμενες-ξέγνοιαστες στιγμές με τον άνθρωπό τους.

3) Παραδοσιακά φαγητά στην γαμήλια τελετή

Όσο πιο παραδοσιακά, τόσο καλύτερα! Σημαντικό είναι να στηρίξουμε φέτος τα Ελληνικά τοπικά προϊόντα γι' αυτό τα ζευγάρια καλό θα ήταν να προτιμήσουν ένα menu βασισμένο σε παραδοσιακές γεύσεις.

4) Έμφαση στον στολισμό

Η διακόσμηση παίζει τεράστιο ρόλο σε έναν γάμο και μπορεί να απογειώσει την ψυχολογία των παρευρισκομένων. Τα λουλούδια και τα boho στοιχεία έχουν φέτος τη μεγαλύτερη ζήτηση από τους μελλόνυμφους.



Δυνάμωσε τώρα τα ηχεία για να ακούσεις ένα από τα ωραιότερα τραγούδια αγάπης όλων των εποχών.



Πηγή φωτογραφιών: pexels.com