5 τάσεις που κυριαρχούν φέτος στους γάμους

Τσακιρίδου Χριστίνα
5 τάσεις που κυριαρχούν φέτος στους γάμους

Αν παντρεύεσαι καλό θα ήταν να μάθεις τα επικρατέστερα trends.

Χιλιάδες μελλόνυμφοι περίμεναν πώς και πώς την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων για να συνεχίσουν τον σχεδιασμό του επερχόμενου γάμου τους. Κακά τα ψέματα, μία φορά (συνήθως τουλάχιστον!) παντρεύεται κανείς στη ζωή του και όλες οι γυναίκες θέλουμε να είναι η πιο ονειρεμένη ημέρα της ζωής μας. Από το νυφικό μέχρι την τελετή και την παραμικρή λεπτομέρεια, προσπαθούμε να γίνουν όλα τέλεια για να ευχαριστήσουμε γονείς, συγγενείς και καλεσμένους. Εννοείται πως πάνω απ'όλα πρέπει να περάσουμε καλά εμείς και ο μέλλοντας σύζυγός μας.

Γάμος στην covid εποχή

Σίγουρα έχεις παρατηρήσει ότι ο σχεδιασμός ενός γάμου είναι πολύ διαφορετικός σήμερα. Οι τάσεις έχουν αλλάξει ριζικά αφού η βιομηχανία των γάμων δέχθηκε τεράστιο πλήγμα από τα περιοριστικά μέτρα εν μέσω πανδημίας. Το όριο παρευρισκομένων και πολλά άλλα επηρεάζουν άμεσα την οργάνωση της δεξίωσης και φυσικά τις επιλογές του ζευγαριού.

Oι 5 μεγάλες τάσεις στους γάμους για το 2021

1) Γάμοι σε πολύ κλειστό κύκλο

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποφασίζουν να «εκμεταλλευτούν» την κατάσταση και να περιορίσουν δραματικά των αριθμό των καλεσμένων του γάμου τους. Οι πιο κοντινοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού αρκούν για να είναι όλοι ευτυχισμένοι.

2) Glamour φωτογραφήσεις γάμου

Τα ζευγάρια προτιμούν μια επαγγελματική φωτογράφηση γάμου την οποία αργότερα θα δημοσιεύσουν στα social media για να ανακοινώσουν το ευτυχές γεγονός.

3) Αυθόρμητοι γάμοι

Πολλοί μελλόνυμφοι επιλέγουν να μην βιντεοσκοπήσουν το μυστήριο και τη δεξίωση του γάμου τους ώστε να είναι πιο άνετοι. Επιπλέον ζητούν ευγενικά από τους καλεσμένους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της στιγμής και να μην ποστάρουν στιγμιότυπα στα social media.

4) Σε ιδιαίτερους εξωτερικούς χώρους

Οι γάμοι σε μικρά εκκλησάκια δίπλα στη θάλασσα, στην παραλία ή σε ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος.

Παντρεύεσαι; Κάνε κλικ εδώ για τα 5 dos και don'ts για την ημέρα του γάμου

5) Πρωτότυπα gift bags στους καλεσμένους

Θέλοντας να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους προς τα άτομα που παρευρέθηκαν στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους, τα ζευγάρια τους χαρίζουν ιδιαίτερα gift bags στο τέλος της γαμήλιας δεξίωσης.

Πηγή φωτογραφιών: pexels.com



Άντε με το καλό!!