8 διάσημοι που δεν αποχωρίζονται τη βέρα τους (photos)

8 διάσημοι που δεν αποχωρίζονται τη βέρα τους (photos)

Εντοπίσαμε τους άνδρες της showbiz που δεν κυκλοφορούν χωρίς το «διαπιστευτήριο» του γάμου τους.

Ο έρωτας καλά κρατεί στην showbiz ενώ τα δαχτυλίδια που δωρίζουν οι stars στις αγαπημένες τους, μας κεντρίζουν συχνά το ενδιαφέρον. Τα τελευταία χρόνια εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ολοένα και περισσότερες βέρες γίνονται αντιληπτές από τον φωτογραφικό φακό αφού οι επώνυμοι αάντρες επιλέγουν να τις φορούν συνεχώς στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Παλαιότερα αρκετοί celebrities έβγαζαν τη βέρα τους στην καθημερινότητα ή την φορούσαν επιλεκτικά. Αυτό όπως φαίνεται έχει αλλάξει ριζικά με τον David Beckham, τον The Rock και τον Πρίγκιπα Χάρι να αποτελούν λαμπρά παραδείγματα παντρεμένων ανδρών. Η βέρα γάμου συμβολίζει την ένωση, την αγάπη και τον σεβασμό μεταξύ του ζευγαριού που υπόσχονται πως θα παραμείνουν ενωμένοι για μια ζωή.

Παντρεύεσαι; 6 πρωτότυπες ιδέες για να υποδεχτείς τους καλεσμένους στη δεξίωση

Το δαχτυλίδι-απόδειξη των ερωτευμένων

Η γαμήλια βέρα είναι συνώνυμο της δέσμευσης και της υπόσχεσης που δίνει το ζευγάρι ότι θα είναι για πάντα μαζί και αποτελεί μέχρι και σήμερα το σύμβολο της αιωνιότητας. Είναι με διαφορά το κόσμημα με την μεγαλύτερη συναισθηματική αξία και σημασία.

https://www.instagram.com/p/CUm-ABOrUq1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Τhe Rock παντρεύτηκε την επί σειρά ετών σύντροφό του Lauren Hashian σε μυστική τελετή στη Χαβάη το 2019. Ο 49χρονος ηθοποιός - κατά κόσμον Dwayne Douglas Johnson είχε κάνει την αποκάλυψη στο Instagram, αιφνιδιάζοντας τους πάντες.Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2006 και έχει αποκτήσει δύο κόρες. Ο διάσημος ηθοποιός δεν έχει αποχωριστεί λεπτό την βέρα του από εκείνη την ημέρα.

https://www.instagram.com/p/CCgOGKNBXWa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

O Brooklyn Beckham έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Nicola Peltz, δωρίζοντάς της ένα δαχτυλίδι αρραβώνων που φαίνεται στη φωτογραφία. Το κόστος του ανέρχεται στα 250.000 δολάρια. Το δαχτυλίδι είναι συμβολικό για το ζευγάρι αφού το σχεδίασε ο ίδιος ο Brooklyn.



Πηγή κεντρικής: @therock

Κάνε τώρα κλικ στη gallery που ακολουθεί για να δεις τους stars που δεν αποχωρίζονται ποτέ τη βέρα τους.