Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Heidi Klum και Seal

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Heidi Klum και Seal

Το super model, ο διάσημος τραγουδιστής και ένας γάμος που ενώ παρέμενε ακλόνητος και ισχυρός εδώ και περίπου επτά χρόνια, τέλειωσε με τον πιο απότομο τρόπο.

Η Heidi Klum και ο Seal, μπορεί να ήταν ήδη διάσημοι και πασίγνωστοι στους τομείς τους, η γνωριμία τους όμως ήρθε με έναν εντελώς κινηματογραφικό τρόπο. Και ακριβώς έτσι συνέχισε να είναι η ζωή τους, από τον γάμο τους μέχρι και σήμερα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πίσω στο 2003 και, όπως θυμάται χαρακτηριστικά η Klum «Τον γνώρισα στο λόμπι ενός ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη. Ερχόταν κατευθείαν από το γυμναστήριο και εγώ απλώς καθόμουν εκεί και τον κοίταζα και σκεφτόμουν "ουάου"».

Η πρόταση γάμου ήρθε λίγο καιρό μέτα, στις 23 Δεκεμβρίου του 2004 και ήταν ο ορισμός του ρομαντισμού. Ο Seal πήγε την Heidi με ελικόπτερο στα Καναδικά Όρη, σε μια τοποθεσία ύψους 4,5 χιλιάδων μέτρων, όπου είχε χτίσει ένα ιγκλού. Μέσα στο ιγκλού βρισκόταν ένα κρεβάτι με μεταξένια σεντόνια, ροδοπέταλα, κεριά, φαγητό και σαμπάνια. Εκεί, αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο και στη μέση μιας παγωμένης φύσης, ο Seal ζήτησε από το supermodel να τον παντρευτεί.

Ο γάμος έγινε στις 10 Μαΐου του 2005, στην εξοχική κατοικία του Seal στο Costa Carayes, στο Pacific Gold Coast του Μεξικού. Η Heidi επέλεξε ένα νυφικό της Vera Wang, με δαντέλα και empire waist. Παρόντες στη τελετή που έγινε στη παραλία ήταν μόνο δύο άτομα, ο τελετάρχης και η 1 έτους κόρη της Klum, Leni Briatore, η οποία μάλιστα φορούσε μια μικρότερη εκδοχή του φορέματος της μαμάς της. Η Klum τότε ήταν ήδη πέντε μηνών έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Seal.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Seal τραγούδησε ένα κομμάτι στη νύφη, το οποίο είχε γράψει ειδικά για την περίσταση, συνοδευόμενος από τον Ούγγρο βιολιστή Edvon Marton. Μετά την ανταλλαγή των όρκων και τη λήξη της τελετής, το νιόπαντρο ζευγάρι επέστρεψε στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου και τους περίμεναν 40 καλεσμένοι για να γιορτάσουν το γεγονός.

Η βίλα ήταν διακοσμημένη με πορτοκαλί στοιχεία, ώστε να τονίζονται τα φυσικά χρώματα και οι τόνοι του σπιτιού, ενώ στη κορυφή της γαμήλιας τούρτας υπήρχε μια μικρογραφία του Seal και της Heidi, με τα ρούχα του γάμου.

Το ζευγάρι πέρασε τον μήνα του μέλιτος σε μια εξοχική κατοικία στο Gold Coast του Manzanillo και, έκτοτε, φροντίζουν να ανανεώνουν κάθε χρόνο τους όρκους τους, με μικρές τελετές στο σπίτι τους μεταξύ φίλων και οικογένειας, οι οποίες πολλές φορές είναι θεματικές. Για παράδειγμα, τον Μάιο του 2009, η τελετή είχε θέμα το «white trash» και η Heidi εμφανίστηκε με ράστα μαλλιά και κιτς νυφικό, ενώ ο Seal με εμφάνιση από τα αμερικάνικα 80s, mullet και σκισμένο τζιν σορτσάκι.

Δυστυχώς, όμως, όλα αυτά ανοίκουν πλέον στο παρελθόν καθώς Heidi και Seal αποφάσισαν πρόσφατα να χωρίσουν τους δρόμους τους και τα χαρτιά του διαζυγίου έχουν κιόλας βγει, σηματοδοτώντας το τέλος μιας από τις πιο εικονικές και αγαπημένες σχέσεις της showbiz.