Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Mick Jagger και Bianca Pérez-Mora Macias

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Mick Jagger και Bianca Pérez-Mora Macias

O γάμος του frontman των Rolling Stones με την πιο cool νύφη όλων των εποχών

Ήταν 12 Μαΐου του 1971, όταν ο Mick Jagger παντρεύτηκε την σύντροφό του, Bianca Pérez-Mora Macias, στο δημαρχείο του St. Tropez στη Νότια Γαλλία. Η τελετή διήρκεσε σχεδόν μιάμησι ώρα, αφού ο τραγουδιστής φαινόμενο ήρθε σε ρίξη, μέσω του εκπροσώπου Τύπου του με τις αστυνομικές αρχές της περιοχής, για τον αριθμό των ρεπόρτερ και φωτογράφων που θα παρέμεναν στο δημαρχείο κατά την τελετή.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής, από την πλευρά του, είχε επιτρέψει σε μόλις τέσσερις φωτογράφους να παραβρεθούν αλλά, όσο πλησίαζε η ώρα του γάμου, γύρω από το δημαρχείο είχε συγκεντρωθεί πλήθος περίπου 100 ατόμων του Τύπου που περίμεναν να απαθανατίσουν την μεγάλη στιγμή. Στην αρχή, ο Jagger αρνήθηκε να εισέλθει στο δημαρχείο αφού, όπως είπε, δεν επιθυμούσε να παντρευτεί «μέσα σε μία γυάλα για χρυσόψαρα».

Ο rockstar και η καλλονή από τη Νικαράγουα, εντέλει, κατέφτασαν στο δημαρχείο στις 17.00 μ.μ., ενώ απέξω είχε συγκεντρωθεί ένα πλήθος μποέμ παρουσιών και χίππιδων της περιοχής, το οποίο ήταν αναμεμειγμένο με τους καλεσμένους- μέλη του διεθνούς jet set, που κατέφθαναν με τις απαστράπτουσες Rolls Royce τους. Μετά τον πολιτικό γάμο, το ζευγάρι και οι προσκεκλημένοι του κατευθύνθηκαν στο παρεκκλήσι της Αγίας Άννας, στην περιοχή, με σκοπό να ενωθούν με τα ιερά, θρησκευτικά δεσμά του γάμου.

Μέσα στο παρεκκλήσι, την ώρα που οι σύζυγοι -πλέον- αντάλασσαν τις βέρες τους, ακουγόταν το γαμήλιο εμβατήριο του Bach, ενώ, κατά επιθυμία της νύφης, που εμφανίστηκε με λευκό ταγιέρ και πλατύγυρο, λευκό καπέλο, το soundtrack του γάμου αποτελούνταν από κομμάτια από την ταινία Love Story.

Μετά το τέλος της τελετής, σε μάι προσπάθεια να μην γίνει αντιληπτό από τους ρεπόρτερ που περίμεναν απέξω, το ζευγάρι έφυγε από την πλαϊνή πόρτα της εκκλησίας για να παραβρεθεί στη δεξίωση που έλαβε χώρα στο Café des Arts. Εκεί, ο κύριος και η κυρία Jagger διασκέδασαν μαζί με τους 200 καλεσμένους τους (70 από τους οποίους είχαν πετάξει στη Νότια Γαλλία με μισθωμένο από τον γαμπρό ιδιωτικό αεροσκάφος), μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όταν είχε σχεδόν ξημερώσει οι νιόπαντροι έφυγαν με υπερπολυτελές σκάφος προκειμένου να απολαύσουν τον μήνα του μέλιτός τους στην Κορσική και τη Σαρδηνία.

Διαβάστε ακόμα:

H Angelina παράτησε τον Mick Jagger μετά από ένα διήμερο πάθους!

Έπιασε τον Jagger με τον Bowie στο κρεββάτι
Πέντε αστικοί μύθοι γύρω απ' τους Rolling Stones