Γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: David Bowie & Ιman

Γωγώ Φούντα
Γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: David Bowie & Ιman

Ένα ραντεβού στα τυφλά που εξελίχθηκε σε μεγάλο έρωτα!

Αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς όλων των εποχών, ο οποίος έχει επηρεάσει γενιές και γενιές, και αυτή πρώην supermodel και ηθοποιός. Ο λόγος για τον David Bowie και την Iman οι οποίοι στις 6 Ιουνίου γιόρτασαν 20 χρόνια έγγαμου βίου.

Γνωρίστηκαν το 1990 σε ένα ραντεβού στα... τυφλά το οποίο είχε οργανώσει η hair stylist του Bowie. Τόσο ο διάσημος μουσικός όσο και η Σομαλή μοντέλα, δυσκολεύονταν να κάνουν σχέση και η... «προξενήτρα» θεώρησε ότι είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλο. Και δεν έπεσε έξω...

Οι δύο star ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα παρά το γεγονός ότι πολύ αργότερα παραδέχτηκαν ότι τα 5 πρώτα λεπτά της συνάντησής τους ήταν υπερβολικά άβολα. Έπειτα από δύο χρόνια γνωριμίας, αποφάσισαν να παντρευτούν στις αρχές του καλοκαιριού του '92 σε ένα μαγευτικό σκηνικό στον ιερό ναό του Saint James στη Φλωρεντία της Ιταλίας, αφού λίγο καιρό νωρίτερα είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο παρουσία δύο μόνο μαρτύρων.

Η Iman επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ κατάλευκο και σέξι νυφικό ενώ ο Bowie ένα κομψό μαύρο κοστούμι. Το styling της νύφης δε θα μπορούσε να μην επιμεληθεί ο άνθρωπος που ήταν η αιτία της γνωριμίας τους, η hair stylist του διάσημου μουσικού.

Είκοσι χρόνια και 2 κόρες μετά, μία από τον πρώτο γάμο της Iman και μία που απέκτησαν μαζί, παραμένουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι ενώ συνεχίζουν να παραδέχονται ότι εκτός από την αγάπη τους, τους ενώνει και το αστείρευτο χιούμορ τους. Μάλιστα πρόσφατα ο Bowie δήλωσε για τον έρωτα της ζωής του «Μ' αρέσει αυτό που ζω και είμαι ευτυχισμένος. Πλέον, ξέρω ποιος είμαι, που πάω και τι κάνω. Επιτέλους βρήκα την ισορροπία στη ζωή μου».

Αυτό θα πει έρωτας...

Διαβάστε επίσης:

Γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Η πριγκίπισσα και ο playboy

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Mick Jagger και Bianca Pérez-Mora Macias