Στο γάμο της Jade Jagger: Ξανά περήφανος μπαμπάς ο Mick!

Στο γάμο της Jade Jagger: Ξανά περήφανος μπαμπάς ο Mick!

H κόρη του γερόλυκου της ροκ παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σε μία σεμνή τελετή

Μπορεί να επρόκειτο για τη μεγάλη μέρα της Jade Jagger- κόρης του Mick, όμως την παράσταση έκλεψε ο 68χρονος rocker που κατάφερε να συγκεντρώσει την πρώτη του γυναίκα και μαμά της Jade- ­Bianca, 67, την γυναίκα για την οποία την εγκατέλειψε και δεύτερη σύζυγό του Jerry Hall καθώς και την τωρινή του σύντροφο L'Wren Scott, στον ίδιο χώρο. Το ίδιο εντυπωσιακό ήταν φυσικά και το στυλ του, αφού επέλεξε ένα γυαλιστερό κουστούμι με μωβ κάθετες ρίγες.

Σο μεταξύ η πρώην του, μεγάλη socialite του θρυλικού Studio 54 που έγινε πρέσβειρα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επέλεξε ένα μαύρο παλτό και ένα λευκό ψηλό καπέλο. Κατά την τελετή έβγαλε το παλτό αποκαλύπτοντας ένα αντρικό κουστούμι και παπιγιόν!

Η τελετή έλαβε χώρα στο Aynhoe Park hotel στο Cotswolds. Η Jerry Hall, δεύτερη γυναίκα του Mick που λατρεύει την Jade σαν δική της κόρη εμφανίστηκε με τον Αυστραλό πολυεκατομυριούχο Warwick Hemsley. Σε λίγο η κόρη της και ετεροθαλής αδελφή της Jade, Elizabeth, επίσης διάσημο μοντέλο όπως άλλοτε η μαμά της model, έδωσε κι εκείνη το παρόν παρέα με την Kate Moss, και τον σύζυγο της δεύτερης Jamie Hince.

Η κόρη της Kate, η 9χρονη Lila Grace ήταν παρανυφάκι ενώ οι κόρες της Jade από τον προηγούμενο σύντροφό της Assisi, 20, και Amba, 17, ήταν παράνυφες. Το νυφικό της απλό, δικής της επινόησης και ο γάμος λιτός και κλειστός. Φωτογράφοι δεν μπόρεσαν να μπουν μέσα και μόνο δύο φωτογραφίες επιτράπηκαν από την τελετή. Ευτυχώς που οι περισσότεροι καλεσμένοι είναι καπνιστές και έδιναν υλικό στους paparazzi μπαινοβγαίνοντας από το ξενοδοχείο.

Διαβάστε ακόμη:

Όταν η Audrey Hepburn έγινε κυρία Ferrer: Οι γάμοι που έμειναν στην ιστορία

Ο γάμος της Amy Winehouse με τον Blake Fielder-Civil: Οι γάμοι που έμειναν στην ιστορία

Madonna & Sean Penn:Ένας επεισοδιακός γάμος που έγραψε ιστορία